Reklama

Reklama

Kleo

(seriál)
  • Německo Kleo
Trailer 2
Německo, (2022–2024), 11 h 36 min (Minutáž: 41–56 min)

Kamera:

Martin Langer

Hudba:

Johnny Klimek

Hrají:

Jella Haase, Dimitrij Schaad, Julius Feldmeier, Vincent Redetzki, Vladimir Burlakov, Thandi Sebe, Marta Sroka, Yun Huang, Alessija Lause, Rodrigo Rojo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Po pádu Berlínské zdi se bývalá východoněmecká špiónka rozhodne vypátrat ty, kdo ji zradili, odhalit jejich motiv a krutě se jim pomstít. (Netflix)

Recenze uživatele bearmeedek k tomuto seriálu (3)

Kleo (2022) 

S01: Nalákalo mě téma (špiónka z NDR), tak jsem to zkusil. A ono to bylo každou epizodou lepší a lepší. Seriál je jako celek zábavný. Je to směsice žánrů, ale ne na paskvil, jako některé jiné nové, i když uznávané, výtvory. Linka špiónky Kleo je smrtelně vážná a doslova smrtelná. Kleo je bojovník za svobodu a socialismus, ale po pádu Berlínské zdi tomu věří dál. Linka jejího soupeře z NSR je naopak pohodově humorná. A jejich střety jsou tak úporné, až hrozí že spolu začnou i kamarádit ... . Je to celé ujeté, ale v tom dobrém smyslu. Konec, tedy "odhalení pravdy" je tak trochu sci-fi (ale kdo ví ... ?), ale zapadlo to tam. S02: Druhá řada přímo navazuje na jedničku. Rozjezd neměl úplně šťávu minulé řady, ale tento seriál je postaven na postupném rozvoji (ne socialismu). Opět velmi zábavné. Skvělé retro, náhlá likvidace osob vs. humor, většinou hodně ujetý. Obsazení známých politických osob (Erich Honecker, Margor Honeckerová) a totální pokřivení historie jejich působení a života po pádu Berlínské zdi. Pár naprostých dementů, kteří svou "jedinečnotí" baví. No a Kleo, ta je svá a tím pádem úžasná. ()

Season 1 (2022) (S01) 

I na druhé shlédnutí to funguje pořád dobře. ()

Season 2 (2024) (S02) 

Druhá řada přímo navazuje na jedničku. Rozjezd neměl úplně šťávu minulé řady, ale tento seriál je postaven na postupném rozvoji (ne socialismu). Opět velmi zábavné. Skvělé retro, náhlá likvidace osob vs. humor, většinou hodně ujetý. Obsazení známých politických osob (Erich Honecker, Margor Honeckerová) a totální pokřivení historie jejich působení a života po pádu Berlínské zdi. Pár naprostých dementů, kteří svou "jedinečnotí" baví. No a Kleo, ta je svá a tím pádem úžasná. ()

Reklama

Reklama