Reklama

Reklama

Dětská hra 2

Trailer

Obsahy(1)

Chucky se vrací. Neschvalně proslulá dětská hračka s úsměvem zabijáka ožívá v novém pokračování děsivého souboje mezi chlapcem Andym (Alex Vincent), a démonickou panenkou, která se snaží ovládat jeho duši. Přestože byl Chucky v předchozím díle usmažen zaživa, povstává z popela ve chvíli, kdy ho továrna na hračky znovu sestaví, aby rozptýlila negativní publicitu, která se kolem panenky rozšířila. Chucky - opět v plné síle - objeví svou oběť v dětském domově a nový souboj dvou nesmiřitelných protivníků v ďábelsky povedeném pokračování filmu, který si získal ohromnou popularitu, může začít...
(Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Opäť sa ukázalo, že sa pokračovanie u väčšiny filmov nevyrovná prvému dielu. Prišlo mi to až veľmi nudné a zdĺhavé. Je to síce kultová hororová séria, ktorú pozná každý, ale musím povedať, že som čakal viac napätia, ktoré tu síce je a je tu aj pár scén dosť strašidelných, najlepšia časť je v škole, ale táto podoba hororu veľmi nedesí. Chucky je určite jeden z najlepších vrahov, podobný tu chýbal, jeho čierny humor som si trochu zamiloval. Vraždy sú podarené a hlas Chuckyho v originále tiež. Bohužiaľ mi celý dojem pokazilo finále, ktoré bolo až veľmi prekombinované. Malo to potenciál, ale nevyužili ho. Príbeh je pomalý, ťahavý a v skutku nudný. Hororu nedopomáha ani hudba, ktorá tiež nedesí. Proste veľmi nepodarené pokračovanie ako tak dobrej jednotky. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Nezničitelný Chucky jde zase po Andym. Musím říct, že až na toho nebohého opraváře, který ještě vyfasoval nové oči, si tu smrt všichni zasloužili. Po tom závěru, kdy Chucky třikrát zase obživne už se opravdu nedá věřit, že by něco nepřežil. Herecké výkony dost mizerné a naprosto nejhorší je ten malý kluk, horšího už fakt vybrat nemohli. ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Druhé časti sa vždy snažia byť efektnejšie, akčnejšie, krvavejšie, epickejšie, s viac hviezdami, atď. Často sa stáva, že nato škaredo doplatia (Freddy's Revenge), ale nájdu sa aj perličky, ktoré prekonávajú svoj predobraz (pôvodný, nie Zombieov Halloween II.). Detská hra 2 síce jedničku neprekonala, pretože tá mala atmosféru temného a odporného mesta, mystických síl voodoo a hlavne jedno veľké tajomstvo, no solídne jej kontruje. Chucky si už vraždí nie tak poskromne, ale občas sa aj zabáva, originálne hluší (igelit) a dokonca sem-tam hodí nejakú pekne cynickú hlášku. Andy je zas konfrontovaný s novým prostredím pestúnskeho domu, ako aj novou školou, v ktorej to nezačne najšťastnejšie. Mne sa "dvojka" páči, je presne taká, aké chcú "dvojky" byť. Na nič sa nehrá a robí to pre zábavu. A tak sa mi to ľúbi. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Slabé. Chucky je (klasicky) nezničitelný parchant, který se vrací za Andym, aby si s ním vyřídil účty z minula. Spousta nelogičností, už to nepřekvapí tolik jako jednička. Klukovi nikdo nevěří, svým přístupem mu dospělí způsobují další traumata. Atmosféra nulová, další díly nemám v plánu. Schválně, co nabídne chystaný seriál. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

První díl pokračuje kde skončil. Andy je v ústavu jelikož mu nikdo nevěří , že vraždila panenka, máma je ve cvokárně a vůbec se tu neobjeví. Ty dva poldové co viděli, že panenka je živá tam taky nejsou vůbec. A tak je Andy na vše sám. Dostane se do pěstounské rodiny, která už vychovává dospívající krásnou dívku. Nejdřív ,ale vyrobci panenek dají znova dohromady Chuckyho, který schořel , aby zjistili jak to bylo s tím jeho "životem" samozřejmě to ved jen k tomu, že se opět probudí a jde si pro tělo Andyho. Ten se to marně snaží nové rodině říct, ale ty mu jak jinka nevěří, jenže postupně to odnáší učitelka ,otčím i náhrádní máma. Jen jeho nevlastní sestra pozná, že je to pravda a snaží se mu pomoci. Ale sama musí dávat pozor ,aby ji Chucky nepodříznul. Až se dostanou do továrny na panenky, kde dojde k rozhodujícímu střetnutí. Je to hodně podobný jako první díl. Slušná, ale průměrná podívaná. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (16)

  • Pôvodne mal film začínať scénou zo súdneho konania, kde riešia udalosti z predošlej časti série, pričom Catherine Hicks sa mala znova objaviť v úlohe Karen Barclay, no pred začiatkom natáčania sa od toho upustilo. Niektoré prvky tejto scény sa ale neskôr objavili v snímke Curse Of Chucky (2013). (FromHell)
  • Jediný film série, v ktorom Chucky nepoužije skutočnú strelnú zbraň. (FromHell)

Reklama

Reklama