Reklama

Reklama

Dětská hra 2

Trailer

Obsahy(1)

Chucky se vrací. Neschvalně proslulá dětská hračka s úsměvem zabijáka ožívá v novém pokračování děsivého souboje mezi chlapcem Andym (Alex Vincent), a démonickou panenkou, která se snaží ovládat jeho duši. Přestože byl Chucky v předchozím díle usmažen zaživa, povstává z popela ve chvíli, kdy ho továrna na hračky znovu sestaví, aby rozptýlila negativní publicitu, která se kolem panenky rozšířila. Chucky - opět v plné síle - objeví svou oběť v dětském domově a nový souboj dvou nesmiřitelných protivníků v ďábelsky povedeném pokračování filmu, který si získal ohromnou popularitu, může začít...
(Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tento horor bol mojim detstvom na tomto som vyrastal proste klasika. Prvý diel som ešte vtedy nevidel, najprv som videl tento takže keď mám lepšie hodnotit, tento sa mi páči viac. Chucky po nevydarenom finišu z prvého dielu prichádza opäť na plátno a tentokrát bude musieť čeliť Andymu, ktorý ešte nezabudol na tú hroznú noc. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak táto časť už nieje až tak dobrá ako jednotka a dôvod je jednoduchý, je tu viacero nezmyslov a vzkriesenie Chuckyho bolo solídne nezmyselné a aj postavy sa chovali riadne tupo. Ale zase mal niekoľko dobrých nápadov ako obeť a kopírka alebo človekovi vsadené oči bábiky a ešte ich tu niekoľko bolo. Dlhá scéna, ktorá sa odohrávala vo fabrike na hračky bola pútavá a mala aj silnú atmosféru. Triky boli tiež na slušnej úrovni. Tu troška nadhodnotím, lebo ešte táto časť mala úroveň. ()

Reklama

Isomut odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak jeden diel bohate stačil, na ostatné nemám nervy. Stupídnejšie to nadviazať ani nemohlo. V tomto nepodarku už ani nebolo pekné koľkokrát tam ten kamión s hračkami prebehol cez obrazovku. Oživenie (a nie jedno) hračky bolo veľmi úbohé a o scenári ani nehovorím. Nerozumiem, ako takýto film mohol mať nie jedno, dve pokračovania. Strašný dabing Andyho sa nedal ani počúvať. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Dětská hra 2“ je filmem, kterému se daří celkem obstojně rozšířit děj prvního filmu, ale pouze cestou zbytečného natahování, kde není nějaký zásadní dopad. A i když se v úplném závěru zdá, že je konec, třetí díl na sebe nenechal dlouho čekat a Don Manici si dál hýčká své dítě, v podstatě jediné své přispění k hororovému žánru, ale vlastně i k filmu obecně. Tomu s říká životní dílo. ()

petero 

všechny recenze uživatele

„Pusť ma Andy. Sľubujem že nikoho iného nezabijem.“ Dvojky nebývajú zrovna najpodarenejšie no práve v CHILDS PLAY 2 začína to kúzlo Chuckyho a jeho vynaliezavá kadencia čiernohumorných hlášok i keď s tou hororovou atmosférou je to už poslabšie. Dej parádne ubieha vďaka výbornému scenáru a ideálne zvolenej herečke Christine Elise (z kade mi je len známa?), nikto sa nechová vyložene idiotsky, práve naopak, a záver na výrobnej linke kde je Chucky zabitý nespočetnekrát (a kde strážnik dostane nové oči) je priam kúzelný. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (16)

  • Film sa nakrúcal v Chicagu. (Darkage)
  • Natáčelo se také v Kalifornii, a to od 6. listopadu 1989 do 1. února 1990. (Varan)
  • Pôvodne mal film začínať scénou zo súdneho konania, kde riešia udalosti z predošlej časti série, pričom Catherine Hicks sa mala znova objaviť v úlohe Karen Barclay, no pred začiatkom natáčania sa od toho upustilo. Niektoré prvky tejto scény sa ale neskôr objavili v snímke Curse Of Chucky (2013). (FromHell)

Reklama

Reklama