Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Film s veľmi nízkym IQ. Chucky má stále štýl, ale jeho tretí záťah pripomína skôr pilot k televíznemu seriálu. Andy narukuje do armády, Chucky za ním a vojna môže začať. Aspoň to sľuboval námet, lenže armáda je pre maloletých a kde je veľa detí sa toho v komerčnom horore moc premlieť nedá. Vraždy s pár výnimkami dospelých nemajú nápad a záver v lunaparku je iba zúfalou snahou prísť s niečím novým. Ono to celé pripomínalo viac tábor pre skautov, aspoň že mladý Andy zmenil predstaviteľa. Kto pozeral Supermana, určite v ňom spozná pisálka z Daily Planet a popravde keby sa každú chvíľu nesprával ako nemysliaci pako, ľahko si získa sympatie. Takto sa stal obeťou slabučkého scenára aký pokračuje v klesajúcej tendencii kvality. Už teraz sa bojím kam povedú ďalšie Chuckyho zmŕtvychvstania. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ani hororová atmosféra tu už nieje, aj hlášky už nie sú také pikantné a tie lepšie sú doslova vykradnuté „I´ll be back.“ Zaradenie deja do vojenskej školy nebol veľmi dobrý nápad a Chucky tu ani poriadne nevraždí (jedna obeť dostane infarkt pri pohľade na Chuckyho, ďalší sa len hodí na granát a to že vymení slepé náboje za ostré to nie je zlý nápad ale...) takže nie je o čom. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Napotřetí to samé a bez jakýchkoliv inovací (změna postav a prostředí na vojenskou akademii není inovace). Chucky je zde jen od toho, aby se chvilkami objevil, zavraždil nějakou zcela postradatelnou postavu, nebo byl při tom vyrušen a sprostě si zahuboval. Scenárista Don Mancini mu nedává nic nového s čím pracovat. Den po zhlédnutí už mám problém si v paměti vybavit stěžejní scény filmu. Za zmínku stojí snad jen Andy Robinson v roli úchyla na střihání vlasů (a to je ve filmu jen pár minut, on ty úchyly hrát umí), zbytek je jen zapomenutelná parodie na Kubrickovo Full Metal Jacket. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Chucky se nám dal na vojnu. A Andy na holky. Prostě třetí část série. Lepší než předcházející, přesto vlastně s ničím novým nepřicházející. Ale Chucky je dobrý sám o sobě, takže táhne celý film, tak jako vždycky. Triky jsou fajn, ve své době snad nezbytný závěr na pouti krvavě fajn. Není si v podstatě na co stěžovat. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jak byla jednička skvělá, dvojka moc dobrá, tak trojka mi až vhání slzy do očí jak je špatná. Začátek je na hlavu už totálně, celkově děj je jen nudně recyklovaná dvojka se zaměřením se na někoho jiného. Kdyby to aspoň bylo zajímavě zpracované, ale Jack Bender se s tím nepáral a pojal to skoro až jako Beverly Hills 90210. Absence Alexe Vincenta v roli Andyho je dost bolestná, jelikož ač se Justin Whalin snaží, tak Alexova výkonu ani zpoloviny nedosáhl a nelze to ani schovat za to, že to byl jeho první film v hlavní roli. Smutné také je, že Chuckieho charisma skoro vyhořelo a i když byly jeho pohyby prý zdokonaleny počítačem, tak to není vůbec vidět. Ty dvě hvězdičky má film ode mě jen za snahu o pokračování a za mou slabost k Chuckiemu v předchozích dílech. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Britská premiéra filmu bola vážne ohrozená, jedny z britských novín (The Sun) vo svojom vydaní tvrdili, že tento film ovplyvnil dvojicu chlapcov natoľko, že zavraždili dvojročného chlapčeka Jamesa Bulgera. Neskôr sa ukázalo, že ani jeden z vinníkov film nevidel. (beso74)
  • Jedná se o první film v sérii, ve kterém byly Chuckyho pohyby zdokonaleny počítačem. (Lajty)

Reklama

Reklama