Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud vám sedlo celé pojetí série, asi snesete i tenhle díl, i když se v hororové branži nejedná o nic tak výjimečného. Je zde snaha něco divákovi předvést, což celkem ucházejícím způsobem vede k tomu, že se scénář tváří lepší, než jaký ve skutečnosti je. Vývoj děje a vztahů mezi postavami zde v podstatě chybí, jde jen o to, jak Chuckyho zneškodnit dřív, než zabije Andyho. Tohle divák dostane. A to je vše. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V porovnání s předchozími díly mnohem slabší, málo epické, sevřené nudným a nenápaditým prostředím vojenské školy. Navíc malý zulukafr Tyler byl strašlivě otravný a cukrkandlový hošan Andy jakožto vojenský kadet směšný. Ale třeba karikatura vojenského holiče byla vtipná a De Silva byla sexy. Průměr, chvílemi mě to bavilo, chvílemi nudilo... ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Ani hororová atmosféra tu už nieje, aj hlášky už nie sú také pikantné a tie lepšie sú doslova vykradnuté „I´ll be back.“ Zaradenie deja do vojenskej školy nebol veľmi dobrý nápad a Chucky tu ani poriadne nevraždí (jedna obeť dostane infarkt pri pohľade na Chuckyho, ďalší sa len hodí na granát a to že vymení slepé náboje za ostré to nie je zlý nápad ale...) takže nie je o čom. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl mohl být vedle jedničky ten nejlepší, nebýt šílených kiksů v logice a scénáři. Ve své podstatě mě bavil víc jak dvojka a to nejen díky zajímavému prostředí vojenské akademie. Chuckyho vraždy jsou docela důmyslné, jednotlivé postavy sympatické tak akorát a děj je dostatečně dynamický. Jenže logika místy padá natolik, že je to opravdu neodpustitelné. Menší příklad: vojanda se dokáže s přehledem trefit ze vzdálenosti 5 metrů do plochy o průměru 10 cm a o nějakou dobu později se neumí ze 2 m trefit do Chuckyho. A to je ještě jenom drobnost oproti jiným věcem, které jsou ještě více neodpustitelné. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Chucky se nám dal na vojnu. A Andy na holky. Prostě třetí část série. Lepší než předcházející, přesto vlastně s ničím novým nepřicházející. Ale Chucky je dobrý sám o sobě, takže táhne celý film, tak jako vždycky. Triky jsou fajn, ve své době snad nezbytný závěr na pouti krvavě fajn. Není si v podstatě na co stěžovat. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Britská premiéra filmu bola vážne ohrozená, jedny z britských novín (The Sun) vo svojom vydaní tvrdili, že tento film ovplyvnil dvojicu chlapcov natoľko, že zavraždili dvojročného chlapčeka Jamesa Bulgera. Neskôr sa ukázalo, že ani jeden z vinníkov film nevidel. (beso74)
  • Film sa nakrúcal od 4.2. do 24.4.1991 v amerických mestách  Los Angeles, Atlanta a Boonville, konkrétne na vojenskej škole Kemper Military School and Junior College, ktorá je v dnešnej dobe už zatvorená. (Darkage)
  • Film v amerických kinách producentov príliš nepotešil, zarobil len 20,5 milióna dolárov, pričom náklady bez marketingu boli 13 miliónov. Z tohto dôvodu sa na ďalší film s Chuckym čakalo dlhých 7 rokov. (beso74)

Reklama

Reklama