Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Ač už je to kvalitativně originálu na hony vzdálené, pořád mám i tento díl docela rád (dobrý nápad - zasazený dějem do vojenského prostředí, zabíjí naprosto nevyužitý potenciál a slabá, velice slabá režie). Přesto mi slabost pro Chuckyho a notná dávka nostalgie prostě nedovolí dát míň... Zároveň tímto dílem uzavírám "svou"(oficiální) Child's Play "trilogii" (další pokračování opravdu důrazně nedoporučuji!!)... ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Taký dobrý priemer. Miestami rozvláčne, nezáživné, oživené len nejakými tými rutinnymi kills, ale so skvelo "oživeným" a nasnímaným Chuckym, rock solid spracovaním(prachy boli, ale nejakú fajnôstku v spracovaní aby človek pohľadal) a skvelým finále v lunaparku a likvidáciou Chuckyho. Hudba generická, ale v poriadku, early 90s atmoška to ťahá hore. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Chucky se vrací za už povyrostlým Andym na vojenskou školu, kde si vyhlídne mladší krev a Andy jako jediný, který ví co Chuck dokáže, tomu chce zabránit. Trojka má překvapivě nízké hodnocení, i když jde opět o solidní pokračování, které nutí diváka koukat namísto toho, aby zíval nebo ještě hůř - usínal. Třeba mladší generace již tento kousek neocení, ale já, patřící k výrostkům klubající se na svět v začátcích devadesátých let, se ještě budu klanět a děkovat za dětství plné strachu a dívání se do černých koutů, zda tam náhodou jedna panenka s kuchyňským nožem nečíhá. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Panenka Chucky s duší sériového vraha Charlese Lee Raye ožívá potřetí a opět se pár lidí na vlastní kůži přesvědčí, že není radno podceňovat na první pohled nesmyslnou verzi jednoho chlapce o tom, že panenky můžou i vraždit. Bohužel toto je jednoznačně nejslabší díl z těch tří filmů, dokonce Chucky v tomto případě už ani nemá nějak moc hlášek, napočítal jsem za celý film snad dvě hlášky, což je vzhledem k předchozím filmům docela málo. A bohužel v tomto případě jsem měl navíc problém brát Chuckyho vážně, jeho vraždění už nebylo nijak nápadité, a asi nejvíc mi vadilo, že z Andyho už je teenager a tím pádem jako by celá ta snaha zabít Andyho ztratila na zajímavosti a atraktivnosti. Tenhle díl mi tedy moc nesedl, ale to neznamená, že je to špatný film, v rámci celé série to je sice podprůměr, ale pokud bych ho hodnotil samostatně, a o to tady asi jde především, tak to na ten průměr bohatě postačí. Ale jak jsem zmínil, Chucky už není příliš vtipný, jeho hlavní oběť už není tak roztomile bezbranná a to prostředí vojenské školy mi tam taky moc nesedělo. V tomto případě tedy, ač velmi nerad, musím konstatovat, že série o Chuckym má sestupnou tendenci. Zatímco prvnímu dílu jsem dal pět hvězd a druhé dílu čtyři hvězdy, tak tomuto třetímu dílu uděluji průměrné tři hvězdy, protože na lepší hodnocení ten film prostě nemá. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

CHUCKY JE ZPĚT A V PLNÉ SÍLE!!! "Dětská hra 3" má snad vše, co postrádal těžce promarněný druhý díl. Perfektní atmosféra, mrazivá hudba, sympatičtí herci, působivé akční sekvence a tuny opravdu vypečených lekaček - to vše činí z tohoto nenáročného horrůrku druhý nejlepší díl série. P.S.: Strašidelný zámek prostě nemá chybu!!!:-)) ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Prvý film série, v ktorom Chucky ako bábika aj vystrelí z pištole. (FromHell)
  • Aj keď sa Alex Vincent vo filme nemal vôbec objaviť, nakoniec môžeme jeho postavu vidieť na začiatku filmu, v scéne pri premietaní archívnych záberov. (BoredKid)
  • Scenárista Don Mancini bol pri písaní scenára pod veľkým tlakom. Štúdio Universal ho požiadalo, aby začal písať scenár k tretiemu dielu ešte skôr ako mal mať premiéru druhý. A tak sa tento film dostal do kín len 9 mesiacov po Child's Play 2 (1990). Mancini sa vyjadril, že práve trojka je jeho najmenej obľúbenou časťou, pretože potom, čo dokončil scenár k predošlej časti cítil, že mu došli nápady. (beso74)

Reklama

Reklama