Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zatímco v minulých dílech Chucky ne a ne umřít, tady je hotovej skoro okamžitě. V jedičce přežil plameny i kulku do srdce. Ve druhém díle si moc nerozumněl s kyselinou. V tomhle spadne do větráku, takže odpadají záhadné znovuvzkříšení. Tento díl hodnotím jako velice slabý a svým způsobem zbytečný. Nevím co tvůrce nutilo, aby již po uplynutí jednoho roku přišli s dalším přírůstkem do rodiny. Ve filmu se mě líbila scéna u holiče, ale to samozřejmě film nezachrání. Další body tedy dolů. Vidím to na 35% Na závěr ještě tolik oblíbená statistika. Celkový počet mrtvých: 7. ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Celý čas som veril, že to bude lepšie a nejaké tie hviezdičky dám, no bolo to čoraz horšie. Ledva som to dopozeral. Tvorcovia sa pokúsili spojiť drámu z vojenského prostredia a horor a nakoniec to nebolo ani jedno. Absolútna blbosť, na ktorej nebolo vonkoncom nič hororové. Pokojne to mohli vyšielať v sobotu ráno v rámci Kakaa. Predchádzajúce časti som nevidel, no snaď boli lepšie. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud vám sedlo celé pojetí série, asi snesete i tenhle díl, i když se v hororové branži nejedná o nic tak výjimečného. Je zde snaha něco divákovi předvést, což celkem ucházejícím způsobem vede k tomu, že se scénář tváří lepší, než jaký ve skutečnosti je. Vývoj děje a vztahů mezi postavami zde v podstatě chybí, jde jen o to, jak Chuckyho zneškodnit dřív, než zabije Andyho. Tohle divák dostane. A to je vše. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Ač už je to kvalitativně originálu na hony vzdálené, pořád mám i tento díl docela rád (dobrý nápad - zasazený dějem do vojenského prostředí, zabíjí naprosto nevyužitý potenciál a slabá, velice slabá režie). Přesto mi slabost pro Chuckyho a notná dávka nostalgie prostě nedovolí dát míň... Zároveň tímto dílem uzavírám "svou"(oficiální) Child's Play "trilogii" (další pokračování opravdu důrazně nedoporučuji!!)... ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

„Nothing like a strangulation to get the circulation going.“ 8 rokov po udalostiach z druhého filmu zatvorili továreň na Good Guys, ktorú ale na začiatku filmu znovuotvorili. Teraz tam upratujú a aj Chuckyho s tou leptajúcou látkou na ňom. Pri stlačení sa z neho spustí krv a znovuzrodenie je na svete. Kamera predlžuje niektoré málo atmosférické zábery, ktoré sú vizuálnym odpadom, ako nekonečný nájazd na krabicu s Chuckym, či reklamu na Good Guys. Hudba dramatických momentov je slabšia, ale postačí. Nezdá sa mi pravdepodobné, aby niekto spadol po trafení šípkou. Chucky stále hláškuje a drží tým divákovu zvedavosť na úrovni, pri ktorej chce dopozerať toto béčko. Okrem sklamania z infarktu, keď chcel Chucky obeť zabiť, pobaví aj holič vojenskej akadémie, čo chytá za štice chalanov a tým, čo majú vlasy dlhé, dá termín. Ku koncu napätie opäť graduje a fanúšik série si film užije. Brutalita samozrejme nechýba a treba poznamenať, že ani neskorší Gandalfov pád nebol až taký strašný. „Man, I really gotta get out of this body.“ ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Britská premiéra filmu bola vážne ohrozená, jedny z britských novín (The Sun) vo svojom vydaní tvrdili, že tento film ovplyvnil dvojicu chlapcov natoľko, že zavraždili dvojročného chlapčeka Jamesa Bulgera. Neskôr sa ukázalo, že ani jeden z vinníkov film nevidel. (beso74)
  • Aj keď sa Alex Vincent vo filme nemal vôbec objaviť, nakoniec môžeme jeho postavu vidieť na začiatku filmu, v scéne pri premietaní archívnych záberov. (BoredKid)
  • Scenárista Don Mancini bol pri písaní scenára pod veľkým tlakom. Štúdio Universal ho požiadalo, aby začal písať scenár k tretiemu dielu ešte skôr ako mal mať premiéru druhý. A tak sa tento film dostal do kín len 9 mesiacov po Child's Play 2 (1990). Mancini sa vyjadril, že práve trojka je jeho najmenej obľúbenou časťou, pretože potom, čo dokončil scenár k predošlej časti cítil, že mu došli nápady. (beso74)

Reklama

Reklama