Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 4

Recenze (420)

Balakriele 

všechny recenze uživatele

Spousta lidi by mě asi za moje hodnocení ihned poslala někam (spolu s Natalií Oreiro), ale já si nemůžu pomoct. Už ta seriálová znělka byla, je a bude pro mě nezapomenutelná. Ještě teď si pamatuju jeden prázdninový den u babičky, když jsme byly i se sestřenicí na houbách a zapomněly omylem na čas. Lidi z vesnice si museli myslet, že nás honí přinejmenším 20 divokých prasat. Jak to dopadlo? Naštěstí jsme stihly aspoň druhou polovinu dílu. V té první, neviděné, se pouhou shodou okolností nic nestalo, takže to vůbec nevadilo:-) ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Já si nemyslím, že to byla zas taková hrůza, z těch jihoamerických seriálků rozhodně patří k těm nadprůměrným a mě to bavilo... Klidně bych se na to podívala znova, je to taková oddychovka, která po nikom nechce žádné hluboké myšlenky, ani nemá žádné skryté poselství. Mě to bavilo a Natalia je krásná, takže plus * za ni... ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

No... je to telenovela no. Když jsem byla na základce, byl to velký hit, všechny holky chtěly být jako Čolíto a milovaly Iva. A kluci zase snili o tom, že jednou taky budou mít takovou holku, která hraje fotbal a je zatraceně pěkná. Já na to tenkrát moc nekoukala - teda asi jo, protože si to dost pamatuju, ale rozhodně jsem nezačala nosit červenou kšiltovku kšiltem dozadu, nepořídila si CD Natalii Oreiro a Iva měla za hroznýho debila. No a koukám na to teď a baví mě to i přes to, že jako debily teď vidím oba hlavní hrdiny, neb mě milá čolíto tím svým vlastním výkladem slova morálka a dolízáním dost vytáčí. ;) No a o Ivovi, který snad patří do TOP10 nejdebilnějších chlapů na světě, radši ani nemluvím. Je to klasický I-love/hate-you koncept, manžel tu slepne pokaždé, když to tu mám puštěný a oni se zas pro nějakou debilovinu rozcházejí či udobřují, ale má to zároveň sympatický vedlejší postavy, který rozhodně nenechávají děj na mrtvém místě a tak se pořád něco děje a je to většinou i sranda. Je to úsměvný, je to zábavný a hlavně to má Natalii, která to vše táhne. Za mě je to koukatelná telenovela, kterou, jak se zdá, si můžete pustit i po letech a pořád baví. A je třeba to opravdu brát jako dílo ve svém žánru, které má svá obecné kritéria, rozpoznávací znaky a pravidla. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Presne ako tu spomína užívateľka Marina111 k týmto postavám mám určitú nostalgiu, sú tiež z môjho detstva a bola to skôr taká zábavná telenovela, bola iná ako ostatné, mal som rád zvučku, najmä Natalia Oreiro bola celkom pekná a najmä, keď bola s futbalovou loptou dopadali na mňa chvíľky úžasu, lebo v tom čase som hrával futbal, zbožňoval ho, často sledoval, skrátka aj s kamarátmi ním žil. Síce komercia a veľa obsahových nezmyslov, ale ako tak to bolo fajn. Ako raz jeden užívateľ na tejto stránke k jednému filmu napísal - Nostalgia je sviňa. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších telenovel. Dobrá zápletka, plno vtipu a emocí. Navíc Natalie Oreiro stejně jak dobře zpívá tak i hraje a i díky jejímu výkonu dávám 4 hvězdičky. Viděl jsem asi 95% všech dílů a některé postavy jsem si zamiloval. Jediné co bych vytknul je na můj vkus příliš mnoho rozchodů a návratů k sobě u hlavních hrdinů. Ale tak každá telenovela je o tom, že na začátku je on a ona a až na konci jsou oni :-) ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Jméno Milagros (Natalia Oreiro) znamená v překladu zázrak. (fiLLthe3DD)
  • Valerie Zawadská šla do dabování staré babičky v seriálu s tím, že jí řekli ,že po několika dílech umře. Jenže její postava tam vydržela skoro až do konce. Více jak 200 dílů. (cariada)
  • V telenovele zazní téměř všechny písně z alba s názvem "Natalia Oreiro". Za tři nejčastější, které se v seriálu vyskytují, můžeme považovat písně "Cambio dolor", "Me muero de amor" a "Uruguay". (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama