Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 3

Recenze (421)

Caelos 

všechny recenze uživatele

S Ošklivkou Betty je tohle asi nejlepší, co z jihoamerické nabídky telenovel vyšlo. A to hlavně proto, že jsem se u toho občas pobavil, respektive zasmál dvěma postavám řidiče a zahradníka, kteří tam zřejmě byli vloženi jako komediální prvek. Nicméně, abych to nepřehnal, nejedná se o nějaké salvy smíchu, spíše jsem se prostě pousmál. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jakože nemám ohodnocenou žádnou telenovelu a vlastně mě to docela mrzí, protože zkusit se má všechno, ne? Z Divokýho anděla jsem viděl nejvíc a dej Špagetové Monstrum aby to tak navždy zůstalo, tak pokud jde o telenovely, pak je tenhle seriál jednou z těch stravitelnějších... předpokládám. Natalia Oreiro mě jako malého kluka bavila, zápletka asi ušla a prostě dělám to jen, abych měl ohodnocenou telenovelu, protože jsem jí vlastně viděl, tak mě odsuďte, no :D ()

Reklama

Spectre odpad!

všechny recenze uživatele

Fúúúj! Buééé! Gŕŕŕŕrc! Óóóóóćh! - Pri pozeraní telenoviel vo mne nastávajú podobné pocity, ako mal Alex v Mechanickom pomarančí keď videl násilie.... je to strašné niečo. Scenár na jedno kopyto, réžiu a prevedenie tromfne každé lepšie home-video. rádobyHerecké rádobyvýkony. Ako to môže niekto pozerať? Ako tomu môže dať niekto čo i len ždibík hviezdičky? Jasný odpad, ten najväčší odpad z odpadov (platí na všetky telenovely). V tejto telenovele konkrétne sa snaží hlavná predstaviteľka byť akože vtipná. Keď to doma babka pozerá a ja náhodou idem okolo, tak ma chytajú kŕče... Ako je toto možné? Ako sa na tom môže niekto smiať? ... Veď pre normálneho človeka by bolo nútené pozeranie telenovely tým najväčším hororom (česť a sláva majstrom hororového žánru, ale je to tak :) ). Otázka znie, ako je možné, že to taká veľká časť národa baští? ... To sme klesli tak hlboko? ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

A na tohle jsem se tenkrát občas podíval se sestrama. To bylo asi tím dabingem. Nebo šlo o přechodné pominutí smyslu. Nicméně ze začátku to vypadalo, že se to rapidně liší od ostatních kolem poletujících telenovel, protože u těch hlavní hrdinka nenosila vytahaný lacláče, čepici kšiltem dozadu a nedržkovala na všechny lidi kolem. Je to jediná koukatelná telenovela s perfektním českým dabingem (obrovský nepoměr - většina dabérů jsou určitě lepší herci než ti, které dabují) a příjemně pošahanou Natálii Oreiro, hrdinkou mých pubertálních erotických představ (tehdy jí chtěl opravdu každý). P.S: Když se tak na to dívám po letech, to hodnocení zvednu. Je to tak trochu guilty pleasure. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Jihoamerický vlhký klín. Spojení Natalie Orálo a Fakunda Ararouna je nepřekonatelné. Jak se ale popasovat s mrzkým zbytkem. Stačí si nahodile vybrat jakýkoliv díl z bohatě škály jednotvárného pojetí seriálu a divák je opit krystalickým výplachem čiré stupidity, co má troufalost po létech od premiéry opětně okupovat vysílací čas. Romantika tak obludná, až i ženské ročníky 50+ spěchají během reklamních bloků na nákup tamponů. dějová schvácenost a schematičnost cloumá nevídaně se střevním procesem, tudíž po každé epizodě následuje střevní katar a řídká stolice provází účastníky sezení ještě celé měsíce po finálním polibku ústředních představitelů, dostávají zabrat i bulvy, kdy nezřídka dochází k nezvratnému odchlípení očních sítnic, když kameraman třímá kameru, co má vizuál, jak když s ní absolvuje bahenní lázně. Zabijácký je i dabing, který umocňuje velmi bizarní zážitek. Vysílacímu času, který je této roztomilé zhovadilosti vyhrazen, se tedy napříště vyhnu. 0/10 ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • V telenovele zazní téměř všechny písně z alba s názvem "Natalia Oreiro". Za tři nejčastější, které se v seriálu vyskytují, můžeme považovat písně "Cambio dolor", "Me muero de amor" a "Uruguay". (fiLLthe3DD)
  • Valerie Zawadská šla do dabování staré babičky v seriálu s tím, že jí řekli ,že po několika dílech umře. Jenže její postava tam vydržela skoro až do konce. Více jak 200 dílů. (cariada)
  • Jméno Milagros (Natalia Oreiro) znamená v překladu zázrak. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno