Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 2

Recenze (421)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Platí pro všechny podobné počiny z latinskoamerické produkce: Dokonalé jazykové lekce španělštiny! Stačí mít jen televizor s možností volby zvuku. Jednoduchá slovní zásoba, která se jen pozvolna rozšiřuje, gramatické jevy, které se neustále opakují, přehledná struktura lekcí, vše zpestřené i trochou hudby. Procvičíme si zejména vazby a tematiku rodinných a mezilidských vztahů, ale dojde i na cestování, školu, kariéru, stravování, nakupování a další důležité oblasti. Tempo výuky je přizpůsobeno doslova každému, ti zkušenější mohou jednotlivé lekce i přeskakovat. Pokud nějakou propásnete, vůbec to nevadí. K probraným tématům se budete až do konce kurzu neustále vracet. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

No, přestože je to telenovela, tak má něco, co ostatní telenovely nemají. Neptejte se mě ale, co to je. I já to sledoval, pravda, sice jen ob pět dílů, ale i tak. Každej pátej díl mi úplně stačil, abych byl v obraze. No a ta úvodní znělka na začátku, ta je jedna z nejlepších, jaký jsem u telenovely viděl. Víc se rozepisovat nebudu, protože bych musel začít vypočítávat to, co se mi nelíbilo a tak bych brzy skončilu odpadu nebo někde tam dole. ()

Reklama

stOKYi 

všechny recenze uživatele

aj keď niesom vôbec ale vôbec priaznivec "soup opery" toto je telenovala ktoréj som videl možno až 20 častí :), keďže to bolo stále o tom istom ako milágros alias cholito nechala yaga či ako sa volal a zase opačne ako on zase nechcel ju. A tých častí bolo neskutočné kvantum tak sa to do konca ani dopozerať nedalo. Viac som pozerával "Keď budeš moja", ale to bude asi tým že tam boli pekné ženy a malo to aj dáku zápletku. to bola proste telenovela všetkých telenoviel :) ale tu neboli ani pekné ženy :) ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje srdcovka! Miluju to! Nejlepší telenovela na světě, miluju Natalii Oreiro od dětství a tohle jsem na Nově sledoval furt. Já vim že to je romantická magořina, ale mě to prostě baví. V tomhle seriálu se mi taky hodně líbí herecký výkon Artura Malyho v roli Federica, otce Milagros a ještě ho namlouval můj vzdálený strýc, herec Vladimír Brabec, bohužel dnes už mezi náma není, jeho hlas se k němu fakt hodil. Celej ten český dabing se povedl, vybrali na něj dobrý český herce :) ()

Akitenshi 

všechny recenze uživatele

Možná to není seriál na čtyři hvězdičky, ale zatraceně, když si vzpomenu, jak u nás letěli všechny možné telenovely a já neměl šanci dostat se k televizi, tak jsem děkoval všem Bohům, o kterých jsem kdy slyšel, že mimo jiné běží Divoký anděl... Nikdy se tam nic moc nestane, o herecké výkony se stará jenom Natalia Oreiro, ale má to vtip, mluví se tam i o něčem jiném než o vztazích a celkově v porovnání s jinými telenovelami je to mistrovské dílo... ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • V telenovele zazní téměř všechny písně z alba s názvem "Natalia Oreiro". Za tři nejčastější, které se v seriálu vyskytují, můžeme považovat písně "Cambio dolor", "Me muero de amor" a "Uruguay". (fiLLthe3DD)
  • Pôvodne sa natočilo 22 dielov telenovely "Casablanca" o chudobnej servírke, ktorá hľadá svoje šťastie. Tvorcom ale bolo jasné, že toto by nemalo šancu zaujať divákov, a tak ďalšiu výrobu zrušili. Natalia Oreiro dala rýchlo dohromady nový námet a poslala ho Enriquemu Torresovi, ktorý napísal scenár. Obsadenie ostalo, pribudol len nový herec Facundo Arana, a vznikol Divoký anjel. Diely "Casablancy" sa nikdy nedostali do vysielania. [Zdroj: nataliaoreiro.cz] (matthew.17)
  • Pôvodný argentínsky názov Muñeca brava znamená "nahnevaná bábika". (krasomama)

Reklama

Reklama