Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 4

Recenze (421)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Divoký anděl, Milagros, je naprosto obdivuhodná osobnost. Jde o děvče vyrůstající bez rodiny jako sirotek. Staraly se o ní jeptišky, takže je svým způsobem věřící. Tato telenovela je fakt mojí nejoblíbenější. Kupodivu se odehrává na relativně dosti místech (asi 5 :) )... Osobnosti v této telenovele jsou naprosto skvělé (alkoholik zloděj, přítelkyně šílená, alkoholička tetka, dva blázni zahradníci, ...) Fakticky super a můžu vřele doporučit. Komu se líbí netradiční holky a né žádný fifleny, který by si třeba polámaly nehty, kdyby na něco šáhli tak se u vydařeného hereckého výkonu Natalie Oreiro nebudete nudit!!! Jen bych chtěl dodat, že z těch odpadů, který tahle "tak strašně trapná" telenovela dostala je víc než u nějakých kvalitních filmů. Z čehož plyne, že hodně z vás se raději podívá na blbou telenovelu pro zasmání, než na pořádný film... Pak z toho máte výčitky svědomí, protože "na telenoveli přeci normální lidi nekoukají" a tak tomu dáte tady na ČSFD hodnocení "odpad" a vůbec vám nedochází, že jste se na to stejně koukali a nenudili jste se!!! ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Áno áno, jsem jedna z těch, kteří v mládí neunikli nástrahám alespoň jedné telenovely..:-) Sice jsem nebyla stavěná na to, abych poctivě sledovala každý díl, ale přiznávám, že většinu této telenovely jsem zhlédla. Učarovala mě hlavně energie Natalie Oreiro, její divokost a radost ze života, a samozřejmě také láska mezi hlavními hrdiny, což je sice základ každé telenovely, ale tady fungovala obrovská chemie.. :-) ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

Fakt, že Divoký anjel je telenovela ma núti zamyslieť sa nad mojím psychickým zdravím pri tomto vysokom hodnotení, ale nedá mi inak. Asi ako ôsmačka/deviatačka som bola každý všedný deň bez výnimky o 17:59 presne nalepená na STV1 a bez dychu očakávala, čo sa stane v dnešnom dieli. Po prvých piatich minútach, keď tvorcovia vyriešili cliffhanger z predošlého dielu, sa síce obsahová stránka menila na noty na bubon (diskotéka!!! - odpad), ale i tak som to všetko videla bez zakolísania. (Btw. strašnú srandu som mala z toho, ako som vopred vedela, či bude dnešná epizóda zaujímavá - v rohu obrazovky vždy totiž svietila dvanástka, iba ak bola epizóda extra šteklivá, neprístupnosť bola zvýšená na 15 rokov:-) Úvodnú znelku som vedela celú foneticky naspamäť ("Kám bió dó lor, fo rivertá":-) a na druhý deň sme vždy so spolužiačkami riešili, čo všetko sa prihodilo, kto je najväčší fešák, kto je najväčšia krava (žirafa:-)... Je mi, a aj vtedy mi bolo, jasné, že ako tradičná telenovela je Divoký anjel zbytočne naťahovaný, hrdinovia majú problémy, ktoré by normálny človek vyriešil za pol minúty, alebo by sa nimi vôbec nezaoberal a ani z iných hľadísk to nie je vrchol seriálovej tvorby. Avšak intenzita, s akou ma seriál pohltil (a to som žiadnu inú telenovelu nikdy nesledovala), svedčí o tom, že napriek všetkým nedostatkom, na tejto telenovele niečo bude. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud perverzně ulítáte na plastech, pak tenhle umělohmotný pokus o romantiku bude to pravé právě pro vás. Sledoval jsem svou sestru čumíce na každý díl, žhavíce video aby jí něco neuteklo a nechápajíce její posedlost žádající si exorcismus. U telenovel jsem si zvykl na aspekt uřvané a plastelínové hlavní hrdinky s krkolomným jménem. Ovšem to co předvedla ta ulítlá Oreiro v tomhle "ophnusu" (záporný ekvivalent k opusu), to mi na dlouhé dny vyrazilo dech. Láska je cit nejhlubší, ne do hloubky zakopaný. Láska je signál srdce, ne signál S.O.S. Zkrátka to co k nám začali jihoameričani importovat, to si mohly fakt nechat od cesty. A to točí tak dobré nezávyslé filmy. Ó dio, ó bože!!!!!!! ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Je to strašná stupidita, téměř všechny postavy od panstva rezidence až po služebnictvo se chovají naprosto nepřirozeně a imbecilně, o přehnané afektovanosti nemluvě. Oba dva z ústřední milenecké dvojice jsou magoři, kteří nevědí co chtějí a když už to vypadá, že se konečně dají dohromady, tak si to jeden z nich něčím pohnojí a na dalších 50 dílů mají od sebe odstup, aniž by byli schopni si cokoliv vysvětlit. A takhle se to opakuje stále dokola. Sponzorem zřejmě musela být nějaká farmaceutická firma vyrábějící prášky na spaní, vzhledem k tomu, že co chvíli tam někdo někoho uspí. K tomu ty naprosto zbytečné a protivně dlouhotrvající záběry z diskoték (10 minut v kuse čumět na natřásající se prdele tanečnic v minisukních a tangách, to muselo dát scénáristům náramnou fušku, nemluvě o chlípných kameramanech). Ale i přese všechna tahle negativa přiznávám, že jednou za pár let se to, s notnou dávkou sebezapření shlédnout dá, mnohé scény a hlášky jsou velmi vtipné a český dabing se též velmi vydařil. Musíte však mít možnost přeskočit nezajímavé scény, kterých v průběhu seriálu není zrovna málo. Když tyto možnosti při sledování (např. na Youtube) máte, je to na slabší 3 *, s přetrpěním diskotékových a dalších zbytečných scén a reklam v TV by to bylo na odpad. 45% ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Mariana Arias, která ztvárnila Andreu, je v Argentině dobře známou modelkou. Roli však dostala náhodou přes konkurz. (xninjax)
  • Od tohto roku mal každý seriál, v ktorom Natalia Oreiro stvárnila hlavnú rolu, ňou zaspievanú zvučku neskôr zostrihanú do formy videoklipu. Pieseň "Cambio dolor" bola jediná, ktorá sa ako oficiálny videoklip dostala aj do hitparád. (matthew.17)
  • Pôvodný argentínsky názov Muñeca brava znamená "nahnevaná bábika". (krasomama)

Reklama

Reklama