Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 3

Recenze (420)

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Divoký Anděl patří k těm lepším telenovelám. Natalia je rozkošná, u nás jednu dobu velmi slavná, měla tu dokonce i svůj koncert. Seriál byl vtipný, nekonečný a příjemný. Její neustále rozchody a sblížení s Ivem nás pořád táhly k obrazovkám a vůbec by mi nevadilo se na něj zase po tak dlouhé době podívat :) ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

V mém životě jednou nastalo období, kdy jsem několik měsíců trávil doma a jediná moje aktivita byla hra na počítači a televize. V té době jsem koukal opravdu na všechno co běželo, což byla například i telenovela Divoký anděl. A musím přiznat, že mě to docela chytlo, ačkoliv jsem si stále musel opakovat, že je to brak. Klasická telenovela se vším, co k ní patří a co lidé buď milují, nebo nenávidí, tady navíc podpořeno poměrně absurdním humorem. Jenže když na to koukáte, zjistíte, že celý děj se obrací zhruba ve dvacetidílných intervalech naruby a pořád dokola a přitom se nikam nevyvíjí. Příklad: Hlavní pár, který je už od první vteřiny předurčen ke šťastnému zamilovanému happy endu, bohatý šlechetný Ivo a prostá chudá služebná Milagros jsou do sebe zamilovaní, ale okolnosti a sviňáci jim nepřejí a hází jim intriky pod nohy, které se vždy promění v roztržku, načež je jeden z páru naštvaný na toho druhého. Záleží, na jaký díl se zrovna podíváte, ale vždy uvidíte situaci, že ona chce jeho, ale on nechce ji, nebo naopak. A to pak už člověka přestane bavit. Natalia Oreiro činí asi 80% veškeré atraktivnosti této prvoplánově chytlavé, ale jinak bezduché a nikam vedoucí telenovely. ()

Reklama

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Divoký anděl, Milagros, je naprosto obdivuhodná osobnost. Jde o děvče vyrůstající bez rodiny jako sirotek. Staraly se o ní jeptišky, takže je svým způsobem věřící. Tato telenovela je fakt mojí nejoblíbenější. Kupodivu se odehrává na relativně dosti místech (asi 5 :) )... Osobnosti v této telenovele jsou naprosto skvělé (alkoholik zloděj, přítelkyně šílená, alkoholička tetka, dva blázni zahradníci, ...) Fakticky super a můžu vřele doporučit. Komu se líbí netradiční holky a né žádný fifleny, který by si třeba polámaly nehty, kdyby na něco šáhli tak se u vydařeného hereckého výkonu Natalie Oreiro nebudete nudit!!! Jen bych chtěl dodat, že z těch odpadů, který tahle "tak strašně trapná" telenovela dostala je víc než u nějakých kvalitních filmů. Z čehož plyne, že hodně z vás se raději podívá na blbou telenovelu pro zasmání, než na pořádný film... Pak z toho máte výčitky svědomí, protože "na telenoveli přeci normální lidi nekoukají" a tak tomu dáte tady na ČSFD hodnocení "odpad" a vůbec vám nedochází, že jste se na to stejně koukali a nenudili jste se!!! ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Je to strašná stupidita, téměř všechny postavy od panstva rezidence až po služebnictvo se chovají naprosto nepřirozeně a imbecilně, o přehnané afektovanosti nemluvě. Oba dva z ústřední milenecké dvojice jsou magoři, kteří nevědí co chtějí a když už to vypadá, že se konečně dají dohromady, tak si to jeden z nich něčím pohnojí a na dalších 50 dílů mají od sebe odstup, aniž by byli schopni si cokoliv vysvětlit. A takhle se to opakuje stále dokola. Sponzorem zřejmě musela být nějaká farmaceutická firma vyrábějící prášky na spaní, vzhledem k tomu, že co chvíli tam někdo někoho uspí. K tomu ty naprosto zbytečné a protivně dlouhotrvající záběry z diskoték (10 minut v kuse čumět na natřásající se prdele tanečnic v minisukních a tangách, to muselo dát scénáristům náramnou fušku, nemluvě o chlípných kameramanech). Ale i přese všechna tahle negativa přiznávám, že jednou za pár let se to, s notnou dávkou sebezapření shlédnout dá, mnohé scény a hlášky jsou velmi vtipné a český dabing se též velmi vydařil. Musíte však mít možnost přeskočit nezajímavé scény, kterých v průběhu seriálu není zrovna málo. Když tyto možnosti při sledování (např. na Youtube) máte, je to na slabší 3 *, s přetrpěním diskotékových a dalších zbytečných scén a reklam v TV by to bylo na odpad. 45% ()

Kochanski 

všechny recenze uživatele

vy jste fakt paka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§§§vy jste na ty telenovely nějak vysazený, co? Jsou to neškodné kravinky, které nemají žádné ambice. Jste nechutní elitáři, povýšení až na půdu! Já se na to taky nedívám, ale nemůžete to přece takhle zatracovat. Kdyby to režíroval Kubrick, tak chápu, že to haníte. Ale takhle - vždyť to ani není film! Je to prostě útvar, který si žije a je není pro Vás. Ani pro mě! je jednoduché takhle odsoudit nižší zábavu, ale někteří lidé na Kubricka fakt nemají! ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Natalia Oreiro nazpívala i úvodní píseň k seriálu. Její název je "Cambio Dolor" a původně byla nazpívána jen pro telenovelu. Až když se z ní stal později hit, vydala ji protagonistka také jako samostatnou skladbu. (xninjax)
  • Pôvodne sa natočilo 22 dielov telenovely "Casablanca" o chudobnej servírke, ktorá hľadá svoje šťastie. Tvorcom ale bolo jasné, že toto by nemalo šancu zaujať divákov, a tak ďalšiu výrobu zrušili. Natalia Oreiro dala rýchlo dohromady nový námet a poslala ho Enriquemu Torresovi, ktorý napísal scenár. Obsadenie ostalo, pribudol len nový herec Facundo Arana, a vznikol Divoký anjel. Diely "Casablancy" sa nikdy nedostali do vysielania. [Zdroj: nataliaoreiro.cz] (matthew.17)
  • Vyšlo i v knižní podobě pod stejnojmenným názvem „Divoký Anděl“ od spisovatele Enriquea Torrese, a to ve dvou dílech. (Zetwenka)

Reklama

Reklama