Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý student práv si přivydělává v nemocnici, kde pracuje jako noční hlídač. K jeho smůle se jeho nástup do práce kryje se dnem, kdy neznámý sériový vrah začne terorizovat město. Všechny stopy totiž vedou právě k němu. Policie stahuje smyčku a on se stává hlavním podezřelým. Aby očistil své jméno, musí si zachránit život: pravý vrah je mu totiž v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

gumolit 

všechny recenze uživatele

Originál je oveľa lepší !!Nechápen načo ten istý režisér točil remake svojho filmu ale asi pre blbých amíkov , ktorí to inak europsku tvorbu neberú.Potešía hlavne herci , niektorí sa stali až časom hviezdami /Graham,Brolin/ ale film je najlepší len v nemocnici inak moc nefunguje a vraha spoznáte už na začiatku.Radšej originál , ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ze začátku nadějný a atmosferický thriller, který totálně pohřbí obyčejná pointa, která navíc ke konci změní film na nesnesitelnou píčovinu, plnou stupidního chování postav a imbecilních dialogů.Začátek za 4*, konec odpad, že bych zvracel v křeči ještě tejden.Diplomaticky 2* a ironický škleb, smíchaný s nepochopením a nasraností.40%. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný emotivní thriller s hororovými prvky ..Dusná atmosféra nočních reálů pochmurné nemocniční budovy, dovedné manipulování s napětím a falešnými stopami. Velmi kvalitním prvkem filmu je i samotná živá hudba..Nevím, co máte proti samotnému dramatickému finále, podle mého se povedlo a zas tak průhledné a laciné nebylo..Tipoval jsem tři osoby a nakonec jsem se zmýlil. :-( Povedený film v hlavní roli s Ewanem McGregorem (student práv Martin) a Nickem Noltem (detektiv Cray), který nepředvedl zas až tak vyjímečný výkon, ale strach a nejistota z něj opravdu sršely..Dobrá byla i labilní sedmnáctiletá prostitutka Joey (Alix Koromzay) ve scéně v restauraci:-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Na prekvapenie je príbeh o strážcovi nemocnice a jej temných zákutiach zaujímavý, dokonca zručne natočený kde miestamy slušne stúpa napätie a navodí sa dosť hustá až skľučujúca atmosféra aká sa len málokedy vo filmoch docieli. Možno trošičku málo doladiť príbeh aby to nebolo miestamy také bezhlavé a ju tu strhujúci thriller ale aj tak v celku je to slušný nadpriemer s výborným hereckým prejavom od vyplašeného strážcu Ewana McGregora a jeho bláznivého kámoša Josha Brolina. ║Rozpočet $-milionovTržby USA $1,179,002Tržby Celosvetovo $- ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Hodně hodně ujeté. Ze začátku napínavé a zajímavé. Druhá polovina se týkala spíš klišovitosti. Ewan McGregor je sympatický. A Nick Nolte ? Tak to opravdu nevím. Jeho výkon byl na hranici opravdového bláznovství a karikatury s přehráváním. Vážně nevím. Spíš ta karikatura. Brad Douriff spíše klasický ve výběru role. A John C.Reilly ? Cha. Tenhle štěk na nic mohl hrát klidně i Vladimír Čech. ()

Galerie (127)

Zajímavosti (6)

  • Na záhadné fotografie na nástěnce je Lewis Thornton Powell, který byl komplicem Johna Wilkese Bootha, při vraždě amerického prezidenta Abrahama Lincolna. Stejná fotografie byla použita i v původním filmu Nattevagten (1994). (Chatterer)
  • Film je americkým remakem o tři roky staršího dánského Nattevagten stejného režiséra. (oLí)

Reklama

Reklama