Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý student práv si přivydělává v nemocnici, kde pracuje jako noční hlídač. K jeho smůle se jeho nástup do práce kryje se dnem, kdy neznámý sériový vrah začne terorizovat město. Všechny stopy totiž vedou právě k němu. Policie stahuje smyčku a on se stává hlavním podezřelým. Aby očistil své jméno, musí si zachránit život: pravý vrah je mu totiž v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

dANo 

všechny recenze uživatele

Film má celkom silné herecké obsadenie, pričom sa jedná o dosť jednoduchý horor s krimi zápletkou. Čo ale neznamená, že to nebolo zaujímavé, práve naopak, aj vďaka tým hereckým esám to bolo veľmi pozerateľné. Chvíľu som dokonca rozmýšľal aj o nadpriemernom hodnotení, ale myslím, že 3* sú spravodlivé. ()

Hogun 

všechny recenze uživatele

Nebyť (ne)sympaticky smutnotrápne úchylného Nicka Nolteho, tak čistý odpad. Celé to bolo príšerne nudné, otravné, za vlasy pritiahnuté a navyše konanie hlavných hrdinov neskutočne iritujúco blbé. Napínalo maximálne tak môj žalúdok a nervy drásajúce scény ma skoro doviedly ku šialenstvu... ale bohužial z úplne iných dôvodov. Toľko koncentrovanej demencie a neschopnosti v rukách scenáristu a režiséra som už dávno nezažil. Ku koncu som želal smrť všetkým... a najmä režisérovi a spol. 1/10 ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Není to záběr po záběru navlas stejný remake jako třeba Hanekeho americká verze Funny Games, ale je skoro stejný. Některé scény chybí, něco málo dialogů bylo přizpůsobeno americkému prostředí, ale v podstatě se jedná o naprosto totožný film. A přece se mi líbil o něco víc než "jednička", ani vlastně nevím proč, možná kvůli uvěřitelnějším hercům... McGregora nemusím ale sedl mi víc než Waldau, Brolin určitě nebyl horší než Bodnia, a Patricia jakbysmet. Nejlepší byl ve své roli ovšem Nolte, o tom žádná. Takže dávám o jednu víc... I když jak si teď uvědomuju, v něčem měl originál přece jen navrch, a to v postavě Joyce. Ta dánská nebyla o jednu, ale minimálně o dvě třídy lepší než americká. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Nepochopil jsem ten důvod, proč remakovat film stejným režisérem jen s odstupem tří let. Co už... každopádně oproti původní verzi zde bylo dost logických chyb, které mi, vzhledem k tomu, že jsem se na původní dánský Nattevagten díval 2 dny zpět, kur**sky bily do očí. Jinak Ewan je klasik a zachraňoval, co se dá. Bornedal atmošku vykouzlil též pěkně. Za mě zklamání, ale i tak je to dobrej film. Každopádně doporučuji původní verzi... slabé 4* - 70% ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Originál je oveľa lepší !!Nechápen načo ten istý režisér točil remake svojho filmu ale asi pre blbých amíkov , ktorí to inak europsku tvorbu neberú.Potešía hlavne herci , niektorí sa stali až časom hviezdami /Graham,Brolin/ ale film je najlepší len v nemocnici inak moc nefunguje a vraha spoznáte už na začiatku.Radšej originál , ()

Galerie (127)

Zajímavosti (6)

  • Film je americkým remakem o tři roky staršího dánského Nattevagten stejného režiséra. (oLí)
  • Na záhadné fotografie na nástěnce je Lewis Thornton Powell, který byl komplicem Johna Wilkese Bootha, při vraždě amerického prezidenta Abrahama Lincolna. Stejná fotografie byla použita i v původním filmu Nattevagten (1994). (Chatterer)
  • Jméno herce Johna C. Reillyho se neobjeví ani v úvodních, ani závěrečných titulcích, přestože hraje důležitou vedlejší postavu zástupce inspektora. (=woody=)

Reklama

Reklama