Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý student práv si přivydělává v nemocnici, kde pracuje jako noční hlídač. K jeho smůle se jeho nástup do práce kryje se dnem, kdy neznámý sériový vrah začne terorizovat město. Všechny stopy totiž vedou právě k němu. Policie stahuje smyčku a on se stává hlavním podezřelým. Aby očistil své jméno, musí si zachránit život: pravý vrah je mu totiž v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Hogun 

všechny recenze uživatele

Nebyť (ne)sympaticky smutnotrápne úchylného Nicka Nolteho, tak čistý odpad. Celé to bolo príšerne nudné, otravné, za vlasy pritiahnuté a navyše konanie hlavných hrdinov neskutočne iritujúco blbé. Napínalo maximálne tak môj žalúdok a nervy drásajúce scény ma skoro doviedly ku šialenstvu... ale bohužial z úplne iných dôvodov. Toľko koncentrovanej demencie a neschopnosti v rukách scenáristu a režiséra som už dávno nezažil. Ku koncu som želal smrť všetkým... a najmä režisérovi a spol. 1/10 ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Nepochopil jsem ten důvod, proč remakovat film stejným režisérem jen s odstupem tří let. Co už... každopádně oproti původní verzi zde bylo dost logických chyb, které mi, vzhledem k tomu, že jsem se na původní dánský Nattevagten díval 2 dny zpět, kur**sky bily do očí. Jinak Ewan je klasik a zachraňoval, co se dá. Bornedal atmošku vykouzlil též pěkně. Za mě zklamání, ale i tak je to dobrej film. Každopádně doporučuji původní verzi... slabé 4* - 70% ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavné dílko s výborným McGregorem, který pobaví obzvlášť ve scénkách ukazujících, jak si krátí dlouhou chvíli v márnici. Jinak se ovšem nic nového nekoná, zase tu máme masového vraha, zase tu máme hlavního hrdinu jako hlavního podezřelého, zase se svaluje vina na všechny možné a nemožné postavy, ale tentokrát se pravdu dozvíme skoro půl hodiny před koncem a rozhodně nijak překvapivá není, takže posledních cirka 20 minut už za moc nestojí a na žádný další, konečný zvrat nečekejte, protože nepřijde. Ale jinak "příjemný" horor na páteční večer jak vyšitý. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Remake je totožný s původním filmem, který (oba filmy) režisér natočil před třemi léty, tentokrát s jinými herci...no toto... 1) 38letý dánský režisér Ole Bornedal by snad uměl natočit jako hrůzyplný thriller i to, jak smažím vajíčka. Ale není divu, vždyť tentýž film dělal už podruhé. 2) 26letý Skot Ewan McGregor (noční hlídač Martin) se mi zamlouvá a víc mi ani netřeba. ()

Galerie (127)

Zajímavosti (6)

  • Film je americkým remakem o tři roky staršího dánského Nattevagten stejného režiséra. (oLí)
  • Na záhadné fotografie na nástěnce je Lewis Thornton Powell, který byl komplicem Johna Wilkese Bootha, při vraždě amerického prezidenta Abrahama Lincolna. Stejná fotografie byla použita i v původním filmu Nattevagten (1994). (Chatterer)

Reklama

Reklama