Reklama

Reklama

Sex O'Clock

(seriál)
Trailer
Komedie / Rodinný
Česko, (2023–2024), 10 h (Minutáž: 30 min)

Kamera:

Václav Fronk

Hudba:

Jiří Burian

Hrají:

Petra Bučková, Jan Révai, Jana Švandová, Csongor Kassai, Sára Korbelová, Maxmilián Kocek, Karolin Omastová, Tomas Sean Pšenička, Leona, Kryštof Švehlík (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou Sex O’Clock je dospívající Adam (Maxmilián Kocek), který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a palčivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec (Jan Révai) ale záhy převrátí celé rodině život naruby a odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka Judita (Petra Bučková), tak babička (Jana Švandová). A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema (Sára Korbelová), zatímco Adam nejspíše na tanečním kurzu právě potkal největší lásku svého dosavadního života (Karolin Omastová). (Voyo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

mira007 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu tenhle seriál vypadá mezi domácí zaprděnou tvorbou jako něco svěžího, svižného, možná i sexy a kdyby se objevil před deseti lety tak budu přemýšlet o pěti hvězdách za určitou odvahu, otevřenost ... jenže dneska, dneska je tenhle typ seriálu někde daleko za těmi zahraničními vzory podle kterých se to točí a výsledek je vlastně snad průměr ikdyž tak nějak moderní průměr. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi jsme s tím nikdo moc nepočítal, že Voyo v záplavě rychlokvašek, co sype z rukávu, doručí i něco takhle povedeného, obsazením trefného, emočně vybalancovaného a vtipem uhlazeného. Když byly loni oznamovány tituly služby pro letošní rok, tohle mě svým prvotním námětem samozřejmě okamžitě nalákalo, ale obavy, že půjde ve finále o lítostný brak, byly na místě. Naštěstí se hned snad ve 2. epizodě rozplynuly a já se nebojím říct, že z tohohle chci fakt klidně české Sex Education. ()

Reklama

aniabo 

všechny recenze uživatele

obšlehlá sex education, ale s vtipem, což je pro české prostredi potřeba. Určeno pro milenialy teda (“Bridget Jonesova”? :D). Homofobie v norme, na Nove budou seriály jako Sex Ed až tak za 10 let. Mrzi me, ze je zas hlavní postava kluk. Proč v Česku porad nikdo neumí napsat pořádnou, normalni, komplexni (tady například pubertální) hlavni ženskou roli? ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

úplně se mi sice nelíbí to srovnání se Sex Eductaion, které je stále o dvě třídy někde jinde, ovšem v rámci české tvorby pro náctileté je Sex o clock zatím to nejlepší co u nás vzniklo. Nechybí tomu vtip a nadhled, stejně jako se tvůrci nebojí vážnějších témat, která u nás přeci jen nejsou probírána tak často jako za hranicemi. Ne vždy se sice tvůrcům podaří uhodit hřebíček na hlavičku a v některý momentech se spíš klouže po povrchu, ale i to je v našich končinách v tomhle žánru celkem úspěch. Tvůrci těch zlých, nevtipných generických vztahovek co u nás chodí do kin by si mohli vzít příklad, protože je vidět, že i u nás se dá tenhle žánr (bez ohledu na cílovku) dělat bez toho aby se divák cítil akorát tak trapně...70% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám příjemné překvapení!! Super obsazení, luxusní scénář. Bavili jsme se doma skvěle a každý díl byl lepší. Od toho prvního, kde se ve stylu teen-komedy seznamujeme s postavami, dál a dál, kdy graduje příběh a od komedie postupně přechází k solidnímu byť tmavě humornému dramatu, které se pomalu bude bo může týkat všech našich rodin. Jako za mě naprostá paráda! ()

Galerie (356)

Zajímavosti (29)

  • Sexuální scény mladých herců se točily ve spolupráci s koučkou intimity Martinou Čurdovou. První řada seriálu se natáčela 48 natáčecích dní. (TV Nova)

Reklama

Reklama