Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (269)

Figu 

všechny recenze uživatele

Chlapy sobě! Prostě biják pro vostrý a drsný borce staré školy, kde v hlavních rolích dominuje trio Lee Jones, Snipes a Downey Junior. Film je v neuvěřitelným tempu, pořád se něco děje, akce je slušivá, napětí taktéž, no a nechybí tomu ani lehkej zvrat. Nemám co vytknout, snad jen zdejší hodnocení je decentní zklamání, páč tihle šerifové si zaslouží bejt obalený v červených barvách! 80% ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Diváci, ktorým sa páčil Utečenec očakávali, že v Šerifoch sa dočkajú pokračovania. Dočkali sa však remaku minimálne o jeden stupeň horšieho. A nebolo to iba následkom rozdielu medzi Harrisonom Fordom a Wesley Snipesom. Vykrádanie seba samého je zlozvyk, ktorý bohužiaľ nie je zriedkavým javom. Preto aj situácie a hlášky, ktoré boli úspešné v Utečencovi, vyvolávajú v Šerifoch iba rozpaky. Ak ponechanými tromi hviezdičkami signalizujem, že ide o pozerateľný film, musím dodať, že iba raz. ()

Reklama

themic 

všechny recenze uživatele

Podle mě celkem vydařený akční thriller, který nezklame, ale zas výrazně nepřekvapí... Jak už tu psal POMO, obsazení hlavního hrdiny se moc nepovedlo, Wesley Snipes není úplně extra výrazný a ani nevypadá jako několikanásobný vrah... Hodně se tento snímek podobá filmu "Uprchlík" ve kterém ztvárnil hlavní roli Harrison Ford... Musím říct, že Tommy Lee Jones nezklamal, opět hrál nezničitelného policejního tvrďáka, kterému dojde všechno naprosto v pohodě..! Film na mě zapůsobil tak abych dal 4 slabé *..! Rozhodně doporučuji více film "Uprchlík - 1993"..:) ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Dal bych i ty čtyři hvězdy, ale jak tu bylo už mnohokrát zmíněno, je to menší vykrádání Uprchlíka. Sice tady je lepší záporák než v "The Fugitive", ale tam měli Forda, který bohužel nejezdil fordem, ale pořád utíkal, utíkal a já mu fandil. Snipes je o třídu horší uprchlík a neseděl mi tu. Přesto kriminálka, kterou stojí za to vidět. 70% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $57,167,405Tržby Celosvetovo $102,367,405║ Aj keď po kvalitách Utečenca moc toho nezostalo pre toto voľné pokračovanie ale určitý štandart si to udrží a tak môžeme sledovať aspoň slušný priemer, ktorý sa dá pozrieť aj viac krát bez toho aby nudil. /videl v kine: 65%/ ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Film sa natáčal v Chicagu, West Vienna a Bay City (Illinois, USA), New Yorku (New York, USA), Bentone (Kentucky, USA) a Reelfoot Lake (Tennessee, USA) od 7. júna do 26. septembra 1997. (Arsenal83)
  • Mark J. Sheridan (Wesley Snipes) nosí hodinky značky 1996 Swatch Irony Chrono "Vernissage" YCS101. (dyfur)

Reklama

Reklama