Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měkký šéf, ve snaze, aby jeho zaměstnanci byli propojení a efektivní, po nich chce, aby spolu komunikovali a pracovali tváří v tvář doslova celý den. (Paramount Network)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Verím tomu, že tak nejak mohol fungovať homeoffice, keď ste mali šéfa kreténa. Ten zvyšok je šialený balast. 1 z 5 ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Co je tohle za sračku? Kdo to schválil a jak dokázal, že to Paramount vůbec koupil? Ženská přijde o práci tak si najde novou kde si po noteboocích vykecává zhruba s 6 lidmi a řeší jejich starosti.  Asiat má problémy v sexu a jeho černá žena (pěkná zrůda mimochodem) roztahuje sousedovi co má přes 80 let nohy to zjistí jeho žena a nadává jí tenhle Asiat i sere z okna jelikož jí říkal, že dokud se ona neomluví nevyleze z místnosti  . Druhý blbeček se hádá s jiným  blbečkem kdo umí udělat lepší jídlo jsou to úplně stejné jídla jen jeden dává červené víno a druhý bílé (ještě , že tam nebyl třetí a nedával růžové)  ten jeden blbeček je navíc neplodný jeho žena to chce dělat s jeho bratrem a on to posvěcuje (proč to nenechaly na náhodném chlápkovi v spermabance film neřeší ) a kdyby na to náhodou divák zapomněl tak mu to ještě zopakují tak padesátkrát. Pak už je tam jen jeden černoch co je neškodný (jediná sympatická postava společně s tou ženskou) co chodí s tou ženskou. Jelikož je to nudné tak pak si zajdou na schůzku kde zase řeší sračky a ten neplodný s tím jídlem z toho páru odejde jelikož jeho žena jedla to druhé jídlo. Ten Asiat si na seznamce najde blondýnu s chlapem chce si vrznout a pak zjistí , že to jsou nějací divadelní herci a chtějí s ním hrát divadelní hru. Ta s tím černochem se pohádá a někde nabalí chlápka a vyspí se s ním ten černoch to zjistí a nasere se. Ta vyhozená pak zjistí, že porodila dvou homosexuálům dítě oni jí za to poděkuji , i když chlastala a pak mají další pokec té ženské z toho neplodného páru začne hořet konvice a oni až na toho Asiata jí jdou pomoct. Jelikož jim vyhořel barák přestěhují se k Asiatovi toho opustí žena a černoch se udobří s tou co hledala tu práci. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Out Of Office" je tak trošku iným štýlom komédie. Nemá potrebu sa na niečo hrať a rovnako sa nebojí urobiť nejaké veci, ktoré by asi v inom projekte neprešli. Neviem či ich tu ale budem spomínať. Každopádne o zábavu som mal miestami skutočne postarané. Už od prvého pracovného pohovoru, ktorý je skutočne zaklincovaný skutočne nádherným výstupom, ktorý nemá chybu. A je to pre mňa veľmi predstaviteľné. Postavy sú okey, má to niekoľko dobrých momentiek, príbehovo to ale miestami pôsobí trošku strateno a neviem čo vlastne chce film povedať. Je to taký zvláštny mix všetkého možného v jednom hrnci. No čo film pre mňa robí slabším je naša hlavná hrdinka, ktorá nie je zrovna veľmi sympatická. A viem, že musí prejsť určitým prerodom, no v jadre som mal v istom bode pocit, že jej cieľom je robiť životy druhých mizerné. A fakt som tomu úplne nerozumel. Ale tie dobré momentky vedia zakryť tie negatívne. A vychádza mi z toho nakoniec celkom okey komédia, ktorú by som odporúčal vidieť aspoň raz. Hodnotenie: C+ ()

jokino 

všechny recenze uživatele

O čom to celé vlastne bolo, resp., čo tým chcel "básnik povedať" ? "Nezamestnaných" pár ľudí, ktorí trávia skoro celý čas "nudou" pred PC, sú návzájom online cez nejakú apku a tvária sa, že akože spolu pracujú pre akúsi kvázi mini firmu a vlastne sa vôbec nič nerieši ? ()

Reklama

Reklama