Reklama

Reklama

Sněhurka

Trailer 5

Diskuze

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

loki5

No co si asi tak mohl kompenzovat... přeci to, že neměl v celém království jediného slušného kadeřníka :D

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

JohnnyV

To jen čteš a je ti z toho na blití. Ale zase musím smeknout že v tomhle myšáka a tu jejich agendu jen tak někdo nedožene. Jak oni si umí nadělat problémy tím že něco chtějí vysvětlit a jen to více podělávají, to jinde nedokážou.

Ten film je prostě od začátku průser a ještě když se podíváš že to opravdu vypadá jak kdyby to dělaly děti v mobilech, tak si říkáš kdy už konečně ta větev co si pod sebou podřezávají už tak 15 let, konečně praskne.

 

Ať mi nikdo netvrdí že tohle myslí vážně. Vždyť z té ukázky je jasně vidět že to je zrůdnost.

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

ESNYR

Leč, byvše evidentně hlavouny studia poučena, že takhle tedy ne, madam, pak v rozhovoru se Zendayou otočila a prohlásila film za "klasiku milovanou generacemi" nebo něco v tom smyslu.

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

JohnnyV

"Hlavní hvězda snímku Rachel Zeglerová prohlásila, že původní film z roku 1937 "nesnášela“. Jeho příběh označila za „divný“, protože v něm vystupuje krásný princ, který jako stalker ukradne polibek dívce v kómatu, jež k němu nemohla dát souhlas." ...  Jaký to interigelitní názorový postoj od někoho kdo je sotva zralej na první vážný polibek od pana dokonalého. asi to bude mít dost těžký ve vztahu.

 

To je zas článek u kterého se nádherně bavíš jak se to celé vykloubilo a jak se snaží marně argumentovat a jen to zhoršujou.

na příspěvěk reagoval flanker.27

Recenzos

Recenzos (hodnocení, recenze)

Tento film dopadne jako Hindenburg. Sněhurka: milé, hodné, a především slušné děvče. DISNEY 2024: No more! Tohle je stereotypní pohled na ženy obecně! Nemůžeme udělat hlavní protagonistku, kterou někdo zachrání! Musíme udělat kompletně nezávislou feministickou socialistku, která bude velet všem ve svém okolí, bude naprosto bezchybná, a žádný chlap na ní nepomyslí.

Jenže, teď vážně. Disneyho tlačení feminismu do všech filmů s ženskou hlavní postavou akorát rozčiluje jak konzervativní tak i progresivní publikum. Jednou, možná dvakrát by se to dalo překousnout, ale pokaždé?! To míří přímo k firemní sebevraždě.

Hlavně jde o obrovskou neúctu. Původní Sněhurka a sedm trpaslíků, udělala z Disney respektované studio a hlavně jim finančně zachránila zadek. Ale tohle? Myslím že slavný Walt Disney se obrací v hrobě a říká si: děti (zaměstnanci) moje, proč tohle děláte??

spider74

spider74 (hodnocení, recenze)

Na to, abych viděl, že královna je daleko větší kočka než tahle divná genderová sněhule nepotřebuji ani zrcadlo.........koukám že amíci jsou nepoučitelní a jedou ve svých vymletých kolejích multikulti srágor co likvidují jednu filmovou postavu za druhou. Doufám, že jim sledovanost a tržby ukážou zač je v Pardubicích perník. 😅😄.

na příspěvěk reagoval ESNYR

Standaa

Standaa (hodnocení, recenze)

Je 2024 a my jsme všichni hrozně progresivistický, takže co vzít tuhle nádhernou pohádku, vyřadit z názvu trpaslík (protože offensive asi), nenajmeme do role trpaslíků herce (protože offensive) i když je to live-action a radši je nahradíme CGI uncanny valley trpaslíkama a ze Sněhurky bude někdo, kdo přece trapaslíkům neuklidí, za to že jí k sobě vzali (protože je to přece ponižující aby žena uklidlila), nezachrání jí princ (kterej je podle všeho stalker) ale zachrání se sama, a kromě toho bude vypadat jak Lord Farquaad?

Že to bude divácká katastrofa už je jasný, ale kdyby na to přišlo do kina víc než 0 diváků tak je to pořád moc.

na příspěvěk reagoval Dacsus

Uživatel Standaa smazal svůj příspěvek.

Uživatel Standaa smazal svůj příspěvek.

Bublasaurus

Bublasaurus (hodnocení, recenze)

loki5

Tak Farquaad je všude na internetu ale to zrcadlo zatím nikdo řešit nezačal takže možná přece jenom!?

Jinak, můj názor:

SnowWHITE určitě ne; Gal Gadot je hezčí, nevím co řeší; bílí lidé jsou rasisti bo Rachel Zegler je bílá jak ostatní, jen tmavší = logika; zvířata OK, ale ti CGI trpaslíci… umřu poprvé v kině. Jinak nevím, proč si ve svobodném USA nenatočí vlastní pohádku podle vlastní předlohy a nenechají Evropu Evropou a budou nám furt měnit vlastní nápady/výtvory?! Jako Little Marmaid byl úplně jiný příběh ale jinak měla být světlé pleti, ne? Tak proč Sněhurka není bílá jako sníh? Proč prosím?

Parabot

Parabot (hodnocení, recenze)

Tuším, že po té lavině kauz provázející tento film, se dostane do filmových učebnic vedle Ostrova Dr. Moreau s Marlonem Brandem a se čím dál víc bavím tou eskalací, byť mě samotný film vlastně nezajímá :) A aktuální vývoj velmi trefně shrnující - ostatně jako vždy - Critical Drinker už je fakt k metabízár https://www.youtube.com/watch?v=UVLwpqaziGQ

loki5

loki5 (hodnocení, recenze)

Docela nechápu tento casting. Jednak Gadotka rozhodně není typ který by mohl žárlit na kohokoliv co se týče vzhledu. Druhá věc co nechápu je, že do role zlé královny obsadím bídnou herečku. Často i celkem bídný film zachrání dobrý záporák/záporačka. Tak trochu čekám další z dlouhé řady nepovedených remaku. Nechápu proč někdo u myšáka konečně neřekne že by se měli vrátit k tomu co jim tak skvěle šlo před 30 lety a opět nezkusí natočit 2D animák. Skoro bych se vsadil že by to přitáhlo spoustu lidí zpět do kina. 

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

morbn

Tak herečka s hispánskými kořeny pořád ještě jde. Černoška by vyloženě bila do očí (u Ariel mi to třeba nevadilo, ale u té se to neodvíjelo od jména, ve kterém je slovo "Snow").

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

Riava

Příspěvkem jsem si utahoval z logiky spousty feministek, které by něco takového namítat mohly :D V knižní předloze si Sněhurka vezme od „cizí báby" šňěrovačku, hřeben a jablko.

morbn

morbn (hodnocení, recenze)

Kukol som trailer, vyzerá to pekne, teoreticky, ale neznášam muzikál,takže ma to nezaujme.Klasika je klasika a také veci prerábať je nadľudská úloha.Ten animák je proste totálny kult aj dnes a nezostarol. Problém však je načo to je dobré? Rachel Zegler je síce pekná baba, jej reči nehodnotím, ale v čom má stelesňovať Snehulienku je teda záhada, pretože nič z toho podľa názvu, ani námetu nespĺňa. Hlúpa doba, žiaľ.

na příspěvěk reagoval fiLLthe3DD

Riava

Riava (hodnocení, recenze)

Hovorte si všetci čo chcete, ja sa veľmi teším na tento film! ❤️ Nie som fanúšička týchto live action remakeov, ale toto vyzerá hrozne dobre 😍😍

Riava

Riava (hodnocení, recenze)

fiLLthe3DD

Veď takto to bolo aj v originál príbehu! Keby tam nedali kráľovnú premenenú na ježibabu s otráveným jablkom, tak by ste sa zase sťažovali, že to nejde podľa predlohy! :/

na příspěvěk reagoval fiLLthe3DD

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

V upoutávce bylo vidět otrávené jablko a královna měnící se v ježibabu... to bude královna tak blbá, že si myslí, že touhle přeměnou Snehurku obalamutí? Nebo bude Sněhurka tak blbá, že si vezme jablko od cizího člověka? Ať tak či onak, jedna z těch dvou za blbku bude a to mi teda nepřipadá moc korektní... 

na příspěvěk reagoval Riava

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

"Hraná" verze co vypadá víc naanimovaně než film z roku 1937. Nicméně se zdá že sedm nebinárů  tam přece jen nebude.

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

A zaklincovali to Gal Gadot ktorá je asi taká herečka ako Megan Fox 😬

Související novinky

U Disneyho představili řadu novinek

U Disneyho představili řadu novinek

10.08.2024

Tento víkend probíhá v kalifornském Anaheimu letošní osmý ročník přehlídky D23, což je nejzásadnější událost pro fanoušky tvorby Walt Disney Company za celý filmový rok. Samotné studio si pro tuto… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

23.06.2021

Už brzy hodlá Disney do kin vytáhnout i jednu ze svých největších klasik. Po hraných adaptacích slavných pohádek jako Lví král, Popelka či Mulan totiž do kin dorazí také plánovaná Sněhurka a sedm… (více)

Hraná Sněhurka našla režiséra

Hraná Sněhurka našla režiséra

30.05.2019

Režisér Marc Webb se navždy zapsal do paměti fanoušků originálních romantik jako tvůrce 500 dní se Summer. Jeho dva spidermanovské pokusy s Andrew Garfieldem a Emmou Stone v hl. rolích už ale takový… (více)

Reklama

Reklama