Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prahu dostihne vlastní teze o tom, že divácké návyky se nemění. A tak se pořad Dobré ráno, Brno! (II. série) na obrazovky zkrátka musí vrátit. Ředitel Plíhal má po počátečním průšvihu více štěstí než rozumu, když svolí, aby se režie ujala mladá krev. Nikdo by asi nečekal, že právě o režisérské křeslo tohoto pořadu se ale nakonec povede urputný boj. Odbojná nálada tak ovlivní i populární den otevřených dveří a revoluce vypukne na tradičním plese České televize, kde se konečně ukáže, kdo s kým je opravdu kamarád. (Česká televize)

(více)

Recenze (51)

easaque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

+3* Druhou sérií Dobrého rána mě Česká televize překvapila a i když dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, tak stále přinesla podobnou nálož srandy. Karty byly rozdány a mé oblíbené postavičky si hráli na svém písečku to svoje. Stále se nebáli autoři útočit do vlastních řad a to se mi líbilo. Dokoukal jsem a myslím, že se autorům i hercům podařilo udělat za tímto seriálem hezkou tečku, A já si zase rád zablábolím, protože už nemám k tomu co říct ... BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ]  ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tím, jak ve druhé sérii ubývaly momenty z natáčení Dobrého rána, tím taky ubývalo humoru. I když i tady se najde spousta vtipných hlášek a situací, třeba návštěva Marhoula v prvním díle byla úplně geniální. Stejně jako v předchozí sérii drží vysokou laťku seriálu Kolařík, dost jsem se bavil i při scénách s ředitelem Brněnskýho studia v podání pro mě neznámýho Dušana Hřebíčka. Naopak chyběla postava bezdomovce v podání Slováka, těch pár scén z druhé série, ve kterých byl, jasně ukázalo, že upozadit ho byla chyba. Sice hodnotím druhou sérii jako o něco horší, každopádně jsem se ale těšil na každý pondělí, že se dobře pobavím a to mi bylo dopřáno. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Druhá série má menší spád nez první. Ale nedá se jí upřít milá sebeironie.  Navíc tedy tady začíná postupně víc a víc budit sympatie postava Simony Lewandovské, u níž jsem v sérii minulé doufala ve smrt krutou a strašnou. Další sympatickou osobou je Daniela Špinar, která to jistě v životě neměla a nemá snadné, takže její schopnost ještě si na téma sebeuvědomění zažertovat  si zaslouží potlesk sama o sobě. Moderátor Cyril je v téhle sérii vlastně také o poznání sympatičtější. Naprosto okouzlující je pak i hrdina posledního dílu, beran Tonda. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať, že ma Mirek, po páde na hlavu, dosť sral. To trvalo presne do piatej epizody, kedy objavil v garáži ketamin. Až potom sa začala normálna, štandartná zábava (druhej sezony) Dobré ráno, Brno! Dovtedy som mal, veru, pochybnosti, pretože postava rejžu Mirka bola kurevsky otravná! (Keta robí zjavne zázraky.) Páčilo sa mi, že seriál dokáže prekvapiť i nečakanými situáciami a taktiež, že rieši i morálne zásady. Hlavne, nie je to buranský humor a to ma na tom najviac bavilo. Hlavní hrdinovia mi prirástli dosť k srdcu, zblížil som sa s nimi veľmi a preto si myslím, že tretia sezóna by vôbec nebola od veci. ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadprůměr současné seriálové tvorby po stránce technické i výpravné. Detailní vyladěnost. Šimravost dodává trefný popis situace v ČT - přezaměstnanost molochu, plýtvání prostředky na plesy a rauty, ty pak chybějí na tvorbu jako takovou. Béčkoví zaměstnanci si vyměňují pozice i genetické informace a v mezičase tvoří přenosy pochybné kvality. Po stránce scénáristické je dílo kolísavé, jak jsme u Prušinovského už zvyklí (např. Most! - zde byly skvělé jen 3 epizody z osmi). V Dobré ráno, Brno! je podíl silných epizod proti slabším vyšší, což zdejší amatérští hodnotící docení až časem. Máme tedy Most! a Brno!, co bude následovat příště? ()

Galerie (125)

Zajímavosti (9)

  • Přibližně ve 24. minutě, kdy vcházejí Vítek (Vojtěch Hrabák) s Johanou (Beáta Hrnčiříková) do bytu Mirka (Jan Kolařík), je možné na botníku zahlédnout láhev vodky, která má etiketu totožnou s tou, která byla použita na lahvích ve filmu Metanol (2018). Stejný případ je i v následující scéně z nemocnice, kdy dá Johana svému otci přičichnout z láhve tuzemáku. I zde je možné vidět, že láhev má stejnou etiketu, která byla použitá ve filmu Metanol. (Skarface)
  • Při pohledu do režie na výstup Miss Petty je vidět na monitoru s výběrem záběrů z jednotlivých kamer č.1-4, že Miss Petty zdvihá ruce, zatímco na monitoru s vysíláním drží mikrofon a zpívá. (mikulin)

Reklama

Reklama