Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Tak rovnou píšu : 75-80% ... Takový ten "seriál" co za jeden večer prostě dáte. (4 díly) ... Musím uznat že zde bylo dost prostoru kdy jste měli nutkání to ukončit protože "bezvýznamné, bezmyšlenkovité konverzace" ... ale!!! To trvalo jen chvíli ... Vydržte! Vlastně hned v půlce prvního dílu se stane něco co vás už nepustí. Každopádně klaním se, klobouček dolů... Protože to nakonec bylo velmi povedené a prostě chcete vědět víc a chcete jít dál a na konci uz jen tupě čumíte co se to vlastně stalo, (kvůli jednomu stupidnimu flashdisku) ;D hodně zvratů a obratů a nečekaných situací a to je přece o co tu jde ne ... Povedený krátký seriál, rozhodně doporučuji. Bylo mi dokonce i velmi líto že končí. Nebo nekončí? ... ()

Updated_Cake 

všechny recenze uživatele

Jak tu už někdo zmínil, je to geniální propojení stylu Sherlocka a Mindhunter, dialogy a scénář skvělé a hodně to bavilo. Tucci a Tennant - 2 osoby, které totálně zapadly do svých rolí a byla radost je sledovat. Ačkoliv jisté aspekty příběhu byly po prvním díle už předvídatelné. Hlavní výtka je asi vůči Dolly Wells - možná to je jen můj názor, ale je to strašně nesympatická herečka, která hrála ještě méně sympatickou postavu. Neseděla mi vůbec do toho seriálu a byla spíše otravná. Rozhodně úkrok stranou, obsadit někoho takového jako jednu z hlavních postav příběhu. Emoce strašně přehrávala, čímž tomu všemu nasadila korunu, bohužel v negativním slova smyslu. Co se týče logiky seriálu, přijde mi v pohodě. Dává to smysl a nechápu, co lidem v tomto směru vadí. Moffat jako vždy ví, co si může a nemůže dovolit a má s podobnými chaotickými scénáři už zkušenosti a jde mu to. Takže největší výtkou zůstává hlavně konec a Dolly Wells, čímž se tenhle seriál pro mě pohybuje někde kolem 3-4*. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi nejvíce jsem zklamaná z konce, protože jsme tam měli spoustu nevyřešených otázek, nicméně závěr s jistou osobou vlastně potvrdil to, co postava Tucciho říkala od začátku, že vrah je každý, jen záleží na situaci, která to probudí. Mrzí mě, že jsme se nedozvěděli, proč zabil svou ženu, ale jeho postava byla skvěle napsaná a zahraná. Tennant samozřejmě boží a nejvíc mě s prominutím fakt srala postava Dolly Wells, to byla taková pipka, že jsem si chvílemi říkala, že si všechno možná i zaslouží. Velmi nesympatická postava. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

WTF!? Taková ze začátku nenápadná miniserka ze které se postupně vyklube origoš brutální černohumorné krimidrama. Humor je, tak suchý až se sype, děj absurdní až po hranici uvěřitelnosti a herci naprosto skvostní. Prostě dokonalý koktejl, který jsem vyžunkla na jeden zátah a chutnal mi velice ba mě přímo nakopl energií. Prostě zjevení, které mě zadráplo od první vteřiny a pustilo až na konci...Za mě 98% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Inside Man jakožto neznámý a ne až tak promovaný mini-seriál je nakonec obrovským překvapením a takhle zábavný a žánry mixující celek tady dlouho nebyl! Děj je sice těžko popisovatelný, ale když řeknu, že kombinuje naprosto perfektně krimi vyšetřovací detektivku spolu s černým odlehčeným humorem a k tomu absurdní vývoj děje, skvělé tempo a zvraty na každém rohu, tak opravdu nekecám! Herecká dvojka David Tennant a Stanley Tucci (Kingsman) jsou zde oba skvělí a uvěřitelní, servírují skvělé výkony a ja po zhlédnutí tleskám nejen jim, ale hlavně režisérovi za odvahu udělat něco tak neohraného, originálního a celkem riskantního, jelikož takhle namíchat žánry se každému z fleku nepovede. Zábavná, rychle odsýpající mini-série, která je místy přitažená za vlasy až absurdní, ale v tom je vlastně polovina jejího úspěchu a kouzlo, které po zhlédnutí zanechá v divákovi skvělý pocit z poctivé filmařiny. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama