Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několika dílný příběh o jedné mladé anglické pěvecké skupině, která se tentokrát vydává za dobrodružstvím a slávou do Miami, kde zažije spoustu legrace. (MsWampir)

Recenze (85)

mira007 

všechny recenze uživatele

Perný den komerčních teen devadesátek? Nevadí mi, že to je naprosto umělá věc, nevadí mi, že to je plus minus ojedinělá sebereklama jedný kapely, celkem se mi i líbí, že to je v sexy městě Miami a ta Rachel, líbí se mi možná i ten song, ale nejhorší na tom je, že mi to přijde málo vtipný a hodně nudný. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Když u nás (v roce 2000) začala vysílat ČT S Club 7, byla jsem přesně v tom věku, který je na podobné seriály téměř nekritický. Leckdy jsem se zasmála (Bradley byl asi nejvtipnější) a navíc prosluněné Maimi je zkrátka krásné, takže sečtu-li kolik bych tomu dala před 8 lety a kolik teď - po zhlédnutí reprízovaných dílů, je to tak kolem 2*. Další série už byly slabší, to už i mé raně-pubertální já poznalo. Vizuálně se mi nelíbil ani jeden člen a některé songy byly už tehdy ohrané, což jsou také důvody, proč jsem nikdy nevstoupila do Clubu fanynek skupiny. P.S. Díky bohu, že kapela už se rozpadla, ale o mrtvých už jen dobře, tudíž 50%:) ()

Reklama

Lord Fuck 

všechny recenze uživatele

jak zacitovalo naše Radyo tak sem z toho pochopil že buď se u filmu cpal zkaženym jídlem anebo nic nevidrží protože že by se po týhle hudbě musel jít vyblejt to je trochu moc-ale chápu chtěl bejt "jako vždy :)" vtipnej-no nepovedlo se. ale vážně-samozřejmě je to uhozený, ale to k tomu patří a hudba je fakt cool-samozřejmě pro starouše jako je Radyo to asi není :) ()

Crust 

všechny recenze uživatele

Jasně, byl to trošku jednodušeji vystavěný seriál na podporu britského popového prefabrikátu jménem S Club 7, ale tenkrát, na druhém stupni ZŠ jsem se na to po návratu ze školy koukal rád. Skoro mi přišlo, že komediální talent mají někteří členové větší než pěvecký. A navíc, Rachel Stevens byla tehdy pro mé ranně pubertální srdce stejnej crush jako Rachel z Přátel. Takže z nostalgie a taky proto, že už jsem to 20 let neviděl ***. ()

Blacker94 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo pět, šest let, tak jsem tento seriál miloval a neustále si zpíval úvodní písničku ,,Bring it all back." Když jsem si ho po deseti letech pustil, nevěřil jsem svým očím (a uším). Z mého milovaného, skvělého seriálu najednou bylo podprůměrné televizní béčko. Už jen příběh je opravdu slabý. Partička sedmi mladých, charismatických zpěváků se bezhlavě vrhá do Miami s vidinou velké slávy, ale narazí hned při první příležitosti. Naivně věří, že budou bydlet v pětihvězdičovkém hotelu, ale místo toho jsou ubytováni v Howardově motelu, díře kde si musí vydělat poctivou prací. Howard se mi jako postava líbil, je to chamtivý despota, který nakonec zjistí, že S Club jsou vlastně skvělí. Ještě lepší než Howard je jeho asistent Marvin, který je na ně pro změnu hodný, podlézá Howardovi a vypadá jako Borat. Co mě však trochu iritovalo, byla naprostá lehkovážnost seriálu, vždy se objevila nějaká ,,napínavá" zápletka, jejímž rozuzlením bylo zpívání a tanec, prostě pařba kde se všichni usmívali. Zkrátka, Miami 7 je lehkovážná, rozjuchaná, inteligenčně nenáročná zábava na dlouhé odpoledne, ale ne na celé dny. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama