Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (109)

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejhorších spin-off co jsem kdy viděla. Neustálé doufání, že to nabere dech, vyhrabe se ze dna a něco z té "zápletky" bude. Ne není. Je to španělská telenovela s napárovanými herci s minimem momentů překvapení. Najwa a Itziar jsou tady tlačeny úplně na pilu, takže ani ony nestojí za shlédnutí, navíc dostaly cca 15 minut prostoru. Lituji 6 hodin času, které jsem do seriálu investovala. Snad už podobný spin-off nevznikne. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Berlín by to snad uhrál i sám. A plus se zde naštěstí jede ve stopách původního seriálu ač je tu o pořádný kus navíc romantiky a dalších odboček mimo hlavní loupežnou linku, takže chápu, pokud to někomu není po chuti. Každopádně mě to bavilo, ostatní postavy byly rovněž fajn a jsem rád, že tento spin-off/prequel vznikl. ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Nie tak premyslené a veľkolepé ako pôvodný seriál, dokonca aj Berlin ako postava mi prišiel mierne odlišný oproti La casa de papel (s výnimkou posledného dielu), ale stále, aj napriek tomu, že ide viac o zamotanú love story ako lúpež, sa jedná o nadpriemerný seriál. Postavy zo začiatku nudné sa vykryštalizujú a začnú byť znesitelné, až som si prial, aby niektoré boli súčasťou hlavného seriálu. Berlín teda nie je ničím veľkolepým, ale nie je ani prepadákom. 7,1/10. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Akcia, vtip, vata, nuda, vata, akcia, vata, nuda, vata, vtip, vata, vata, vata, vata, vata, vata, nuda, akcia, vata, vtip, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata... Inymi slovami, scenaristicka impotencia skrizena s natlakom Netflixu na tvorbu plnoformatoveho serialu, ktora k zaveru pripomina skor nepodarenu grotesku, ako co i len ciastocne seriozny thriller. Spravit z toho dvojhodinovy filmovy prequel, dojem by bol zrejme znacne odlisny. 1,5/5* ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

Tak ,přiznám se ,že z prvu jsem po třech epizodách chtěl plácnout slabou trojku a zbytek série odsunout na neurčito. Berlínovi žvásty o lásce a bezbřehém zamilovaní do nudné Camille mě čím dál tím víc štvalo. Navíc loupež mi přišla naplánovaná jako by se La casa de papel vykládal zcela vědomě. Álex Piňa mě však překvapil. Děj se otočil a jakmile lupiči začali zdrhat ,do děje vstoupila skvělá Alicia Sierra a později Inspektora Murillo začal jsem se bavit. Berlin byl upozaden a všichni se museli otáčet aby zdrhli všem těm španělsky mluvícím poldum. Druhou sérii očekávám a propojit další vloupacku s lupiči z LCdP by nebylo odvěci. + nemohlo jsem si nevšimnout na skrytý merchbrand pro pivovar Estrella Damm ,evidentně v Paříži jiný pivo neznají 🙂 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Když Damián (Tristán Ulloa) snídá s dámou z kempu, hraje při tom píseň „Be My Baby“ od The Ronettes. (Zix.)

Reklama

Reklama