Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (107)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Tak toto velmi zklamalo... Jakýsi asympatický slizoun s několika obvykle připitomělými postavami cosi kradou. Nic moc, hafo pitomých keců, ale budiž. Tohle ale zabere jen tak 20% stopáže. Do zbylých 80% je normálně natvrdo vecpaná pitomá, odpuzující romantická vztahová vykecávačka jako z nějaké debilní láskou prolezlé telenovely. Hrozné. Na hranici odpadu, skoro celé na přetočení. Ani jeden celovečerák by z toho nebyl dobrý. ⬇️ 10% ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Berlín by to snad uhrál i sám. A plus se zde naštěstí jede ve stopách původního seriálu ač je tu o pořádný kus navíc romantiky a dalších odboček mimo hlavní loupežnou linku, takže chápu, pokud to někomu není po chuti. Každopádně mě to bavilo, ostatní postavy byly rovněž fajn a jsem rád, že tento spin-off/prequel vznikl. ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Už v prvních minutách Berlín říká, že jde o "jinou" postavu, než jak ji známe z předchozí série. A má pravdu. Tentokrát samopaly a "revoluční " nálada zůstávají ve skladu a Berlín nám dává životní rady v klasicky vystavěné zlodějské story, kde nechybí ani francouzská klasika J'Taime. Láska má hlavní slovo, i ta s upřeným pohledem na ženský zadek. Dialogy také pobaví a rafinovanost zápletky ocení nejeden divák. O zádrhely v plánu není nouze a tak se tvůrci mohou opět poplácat po zádech, protože i když je seriál jiný, dokáže pobavit. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Na svého mladšího brášku to samozřejmě nemá, ale je příjemné se znovu vrátit do známého a skvělého prostředí španělských promyšlených loupeží. V druhé třetině bohužel přestáváte věřit tomu, jak se ze všeho dostanou, ale to si naštěstí spraví příjemným závěrem a musím uznat, že mi vyhovovalo, že to tentokrát bylo víc zábavné a romantické, než dříve ponuré. Uvidíme co pokračování. ()

zerk0 

všechny recenze uživatele

Infantilná, naivná a lacná španielska telenovela s náznakom krimi thrilleru. Keďže to je spin-off Papierového domu, malo to byť ale presne naopak, resp. to sme aspoň očakávali. Neskutočná nuda, rozťahaná na 8 epizód, kde by reálne stačila polovica. Kam zmizli dokonalé akčné heisty plné zvratov, kde sú nápadité triky a prečo to celé nedáva žiadnu logiku? Vysoké hodnotenia fakt nechápem. Nuž, čo už.....veľmi slabých 15% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Když Bruce (Joel Sánchez) chce, aby policisté v autě pustili rádio, hraje v něm píseň „Megamix“ od N-Trance. (Zix.)
  • Séria bola natočená na širšiu obrazovku s pomerom strán 2:1, aby postavám bolo poskytnuté „viac scénického zážitku z ich okolia“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno