Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (108)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani Papírový dům se tomuhle ždímání nevyhnul a dostal spin-off. A která jiná postava ji mohla dostat než ta nejoblíbenější. Sledujeme jeho příběh v Paříži, kde se s jinou partou snaží ukrást drahé šperky. Samozřejmě se opět nechá zblbnout ženou a vše se zkomplikuje. Až překvapivě moc se tento seriál místo na loupež zaměřuje na lásku a vztahy. I tak to ale překvapivě funguje. Potkáme tu pár starých známých postav, ale jinak se to nese v úplně jiném duchu než Papírový dům. Ona totiž samotná loupež proběhne velmi hladce. Komplikace nastanou až ve chvíli, kdy se s lupem snaží uniknout z Francie. Finále je dost vymakané a najdeme tam pár zajímavých vychytávek. Podaří se ale všem bez úhony utéct policii? "Dejte mi ten kalich!" ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Tak toto velmi zklamalo... Jakýsi asympatický slizoun s několika obvykle připitomělými postavami cosi kradou. Nic moc, hafo pitomých keců, ale budiž. Tohle ale zabere jen tak 20% stopáže. Do zbylých 80% je normálně natvrdo vecpaná pitomá, odpuzující romantická vztahová vykecávačka jako z nějaké debilní láskou prolezlé telenovely. Hrozné. Na hranici odpadu, skoro celé na přetočení. Ani jeden celovečerák by z toho nebyl dobrý. ⬇️ 10% ()

Reklama

Lavi 

všechny recenze uživatele

Někde v půlce (ano, při automobilových závodech) si člověk řekne dopr., cože, proč? Vždyť je to víc telenovela než očekávaný heist... Nakonec to ale dohromady drží a je to příjemný nostalgický návrat před Casa de Papel. I ta objemná vztahová linka plní v příběhu svůj účel a dialogy o vztazích i lásce, ať už u mladých, stejně jako u padesátníků, vlastně zase tak ploché nejsou. Stejně jako charaktery postav, které v osmi dílech dostanou prostor ukázat, že nejsou tak černobílé, jak se ze začátku zdá. Chce to jen nesrovnávat s Casa de Papel a neřešit detaily, jako, že ve Francii prakticky každý mluví úplně v pohodě španělsky. Těším se na další sérii. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Už v prvních minutách Berlín říká, že jde o "jinou" postavu, než jak ji známe z předchozí série. A má pravdu. Tentokrát samopaly a "revoluční " nálada zůstávají ve skladu a Berlín nám dává životní rady v klasicky vystavěné zlodějské story, kde nechybí ani francouzská klasika J'Taime. Láska má hlavní slovo, i ta s upřeným pohledem na ženský zadek. Dialogy také pobaví a rafinovanost zápletky ocení nejeden divák. O zádrhely v plánu není nouze a tak se tvůrci mohou opět poplácat po zádech, protože i když je seriál jiný, dokáže pobavit. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd postupně nabíral na síle. Opět výborný casting, postavy si člověk zamiluje, vrací se na chvíli i dvě staré známé. V podstatě La casa de papel v bledě modrém, ikdyž původní seriál měl lepší náboj. V osmi dílech je narváno vše co šlo, od loupeže po následné zápletky, má to napětí, promyšlený scénář, jen nepřidává nic nového. Po papírovém domě tu díru v loupežných tématech prozatím nikdo nezalepil, tak jsem s Berlinem nadmíru spokojen. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Když Damián (Tristán Ulloa) snídá s dámou z kempu, hraje při tom píseň „Be My Baby“ od The Ronettes. (Zix.)
  • Když Bruce (Joel Sánchez) chce, aby policisté v autě pustili rádio, hraje v něm píseň „Megamix“ od N-Trance. (Zix.)

Reklama

Reklama