Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podaří se indickému agentovi vyzrát nad zrádcem z vlastních řad, který chce zemi zničit? Bude krásná Rubina (Deepika Padukone) požehnáním či zkázou? (cerdax2)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (43)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Tržby USA $17,487,476║ Tržby Celosvetovo $128,780,000▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ No tržby pekné na Indický film ale s tou úrovňou tomu moc nedali. Strašný béčkový akčný výplach. Kde sú moji obľúbenci mrštná elektrizujúca Deepika Padukone a do prasknutia namakaní  Shahrukh Khan, ktorý ten povrchný balast tiež nikam k lepšiemu nevytiahnu a dokonca cameo tu má aj ďalšia indická hviezda  Salman Khan. Vo výsledku strašná akčná blbina, kde je pár dobrých akčných sekvencií ale tých zlých, príšerných tu je priam kvantum, k tomu zlá triková stránka, asi sa inšpirovali aktuálnou úrovňou v Hollywoode. Jediné pozitívum ostali  len klipové piesne Besharam Rang Song a Jhoome Jo Pathaan Song. Ináč len veľké sklamanie. /30%/ ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

SRK strhal okovy romantických komedií a jako napumpovaná korba se vrhl na akčňák, kde je akce tak přepálená, že není určena k ničemu než čiročiré zábavě. SRK v pozadí explodujícího vrtulníku běží po střeše vlaku, který padá do rokle. Zázemí hlavní hrdinky odhalí už v první scéně výrazné náušnice, které nosí (co asi čekat od holky, která má v uších zlaté hady?). Klaďas a Záporák bojují na střeše auta za prudké jízdy a neruší je nic než lehký vánek, který si sexy hraje s jejich vlasy......   Dojde i na indickou hrdost a nacionalismus. Milostný vztah roztomile reflektuje indické zbožné přání, jak by měly vypadat indicko-pákistánské vztahy.  SHRNUTÍ: Když se do toho SRK obuje, tak je mu tenhle svět malý. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

JEN SLABÍ POKLEKNOU, PATHAANE. NIKOLIV VOJÁCI. A TEĎ NÁS TENHLE VOJÁK PŘINUTÍ PADNOUT NA KOLENA? MUSÍŠ TOHO ŠÍLENCE ZASTAVIT!“…  Indická Mission Impossible má jedinou smůlu: přichází brzy po „RRR“ a zároveň se čtvtým Johnem Wickem. Na druhou stranu my, akční fandové máme, máme filmový hody! S Wickem to srovnávat nebudu, ale s RRR úplně v pohodě, byť je každej film jinej. Tady překročíme hranice Indie a navštívíme (i akčně) Moskvu, Paříž, Dubaj… takže je vidět, že Indové vzali ty agentský hrátky opravdu vážně. Sice se občas povídá, ale dá se to ustát. A nikdo se nesere s vysvětlovačkama typu – „kde kurva najednou vzala ty brusle?“ Hodně věcí se řekne rychle a jednoduše, takže pro film další plus. Zaznamenal jsem asi jen dvě písničky, nikdo tady není idiot a žádná postava dementní…. to, že nikdo nikoho netrefí, neřešíme už od časů Komanda, takže… Spokojenost! Ať žije Indie!‘ (ty vole, je to jen film!)     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jde mi o Kašmír. 2.) Rád poznám chlápka, co pošle pěstma k zemi barák.  ///  Thx za titule „Lomri“.                 PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ****  NAPĚTÍ  * ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Do filmové Indie nahlédnu zřídkakdy, ovšem ve většině případů to trefím a to i dnes, bavila jsem se, přistoupila jsem na hru, odložila mozek, nic neřešila a nechala jsem si naservírovat tuhle akční jízdu, mýma očima je zábavná, nápaditá, hravá, místy i překvapivě vtipná.. Khan je ohromný sympaťák, takže jsem mu celou dobu fandila, no a záporáci skvěle vybraní, konkurovali hlavní postavě velmi zdatně, no a nechybí tu ani krásné ženy a sexy taneček.. Celkově spokojenost a co by se dalo vytknout, rychle zapomenu, není to podstatné.. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ach jaj. Po scenáristickej stránke to bolo síce celkom fajn, ale tie prehnané vizuálne efekty s extrémnou akčnosťou pri každej príležitosti mi za každým dokážu znechutiť aj relatívne dobrý príbeh. A presne toto bol ten prípad. Toto bolo niekoľkonásobné prekročenie mojich limitov, a to nezachráni ani Shahrukh, ani Deepika, a dokonca ani vsuvka so Salmanom (hoci si viem živo predstaviť tie ovácie v indickom kine, keď sa tam zrazu Tiger objavil). Ako sa vraví: To muselo dát příšernou práci (a zvyšok snáď poznáte). Nuž, ale ako vidím, ostatným sa páčilo. Za scenár a niektoré fajn scény s dobrými hláškami, aspoň 2* ()

Galerie (63)

Zajímavosti (2)

  • Hudobný videoklip z filmu k piesni "Besharam Rang" vyvolal ešte pred uvedením filmu veľkú kontroverziu. Dôvodom bola šafranová farba bikín herečky Deepiky Padukone. Šafranová farba je považovaná za symbol hinduizmu. Preto boli na Deepiku Padukone a Shah Rukh Khana podané sťažnosti za poškodenie náboženského cítenia a tiež sa objavili výzvy na bojkot filmu. (Michal74)
  • Ve filmu vystupuje agent s označením Tygr (Salman Khan), přičemž sehraje důležitou roli při záchraně Pathaana (Shah Rukh Khan). Tato postava má svoje vlastní filmy, jde tedy o speciální cameo. Stejně jako ve filmech Krycí jméno Tygr (2012) a Tiger Zinda Hai (2017) ho i zde hraje Salman Khan. V těchto filmech je Tygr hlavní postava, která se zamiluje do agentky Zoy, což ve filmu Pathaan zmiňuje Joe, když se svým protivníkům vysmívá. (Martrix)

Reklama

Reklama