Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Rykter je dramatický seriál z Norska, který cílí na mladé. Teenager Erik (Benjamin Ebbesen) má za sebou krutý a temný život, ke kterému by se nejraději nevracel a zapomněl na něj. Proto je nucen se přestěhovat na vzdálený ostrov, kde by se alespoň trochu vzdálil od své zlé minulosti. Bohužel před fámami na ostrově neuteče a zničená minulost se na Erikovi podepíše. (Linda14)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

tomeš 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědavej, jak vypadá takovejhle typ seriálu z produkce NRK. Bavilo mě to Norsko, norština, celkem dobrý hraní, sympaticky krátká stopáž, bylo fajn vracet se do toho prostředí... Bohužel mě nebavila ta dějová linka, ty "problémy" se řešily furt dokola, zkrátka čekal jsem víc... Hvězda navíc za hlas Benjamin Ebbesen. Uvidíme, co třetí série. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Seriál připomíná klasické telenovely. Teenageři mají životy naplněny tím, jak si z ostatních dělat srandu či jim ubližovat, jak žít ve lži a samozřejmě dle názvu šířit drby. V tom všem naplno využívají soc. sítí. Řešením se tvůrci snaží vyhýbat. Bohužel je tu opět dějová linka "jak se z heterosexuála stal gay", což mi v dnešní době přijde opravdu směšné, zvlášť v Norsku. Ovšem poslední minuta 2. řady je moc pěkná a já jsem rád, že zrovna v tomto se tvůrci nevydali cestou ohraných klišé. Uvidíme, co přinese 3. řada. ()

Reklama

Galerie (32)

Reklama

Reklama