Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

gojackill 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá zápletka, která začíná tím, že mladičká sympatická holka potřebuje sehnat peníze na nájem. Využije příležitosti vydělat si jednorázovým prodejem drog. Pak se to nějak posere a než se dozvíme jak její příběh skončí, tak se děj filmu vrátí na začátek událostí a vidíme tentýž jeden den z pohledu jiných postav. Nejdříve je to skupinka, která jede do Vegas, aby tam taky něco totálně posrala. Pak je tu ještě příběh dvou homosexuálů, nejslabší část filmu, po které jsem chtěl jít s hodnocením dolu, ale závěrečná scéna, která je absurdní a vtipná, to zase vytáhla. Propletenec na způsob Pulp Fiction, ale blíže má tento film spíše k Human Traffic. Naprosto pohodová záležitost s hezkými herci a hudbou, která potěší (Fatboy Slim, Massive Attack, Lenny KraviKravitz a další). Dokonce i ta Katie Holmes se mi tu líbila a to už je co říct. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Problémem tohohle filmu je, že mi je hlavní hrdinka nanejvýš nesympatická a její problémy maximálně ukradené. Přitom žánrově spřízněný film Human Traffic ze stejného roku mě perfektně bavil. Nevím, co tenhle rozdíl způsobilo, ale Go mě nebavilo. Stejně jako ostatní se nevyhnu srovnání s Pulp Fiction, ale tady vlastně není co srovnávat. Režie Douga Limana je v pohodě, ale scénář je strašně nenápaditý a plný těch nejotravnějších postav. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle byl poměrně velký rest. GO je skvělý povídkový krimi film, kde 3 příběhy jsou vzájemně propletené a točí se kolem zábavných postav mladých lidí a drog. Velmi zábavné a ulítlé .Kdo by jen v roce 1999 řekl, že Liman natočí pecku Edge of Tomorrow :) Příběh****, Akce***, Humor***, Násilí*, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ze všech tří příběhů, které jsou zde odvyprávěny tak, že na konci zjistíme, jak a co o tom celém, se mi nejvíc líbil ten první (o drogách, hodně se mi zalíbila Sarah Polley, příběh mi - nevím proč, asi svou atmosférou - připomínal film "Helloweenská noc"), pak ten druhý (příběh podobný filmu "6 pohřbů a jedna svatba"). Ten třetí pro mne byl trochu sušší, ale zase to kompenzoval manželský pár policajta a jeho ženy coby horlivých amwayistů - dnes tady máme horlivce ze ZFP. Celé dohromady to tedy vytvořilo příjemnou zábavu na večer ať už s přáteli či bez nich. A ikdyž to není nic světoborného, v hlavě mám aroma tohoto filmu pořád. PS: Možná proto ta "Helloweenská noc". ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa o tomto filme ako o teenage Tarantinovke a celkom to sedí. Nielen kvôli hlavným postavám ale aj celkové vyznenie všetkých troch príbehov je také krotké a vlastne aj šťastné. Najviac ma baví asi prvý príbeh, ktorý obsahuje nezabudnuteľné scény s jednou sfetovanou postavou. Tie jeho predstavy sú fakt zábavné. Naviac som mal vždy rád Sarah Polley a je mi ľúto, že sa z filmov vytratila. Plus roztomilá Katie vždy poteší. Druhý príbeh je asi najbláznivejší, ale chýba mi ta postava ktorej by som fakt fandil. No a tretí príbeh o jednom gay páriku, ktorý sa snaží zbaviť opraty od polície, je najviac WTF. Hlavne manželská dvojka Fichtner - Krakowski je divná a fascinujúca zároveň. Celkovo má film videoklipový drajv podporený skvelou hudbou. Zlaté deväťdesiatky a aj po rokoch skvelá zábava. Liman odvtedy natočil jediný lepší film a to prvého Bournea. 8/10. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 20. února 1999 na Mezinárodním filmovém festivalu v Miami. (BMW12)
  • Původně Doug Liman nechtěl obsadit Scotta Wolfa, protože už ve filmu měl jednu hvězdu televizních obrazovek (Katie Holmes). Když jej ale zahlédl, jak si na chodbě povídá s Jayem Mohrem, hned mu došlo, že je to správná dvojka. (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama