Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

numi 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná teenagerovská úchylárna. Když si jen přečtete herecké obsazení, tak od snímku nic neočekáváte a nakonec budete mile překvapeni, protože i Vánoce můžete propařit zábavně a bez hluchých míst. Zajímavě natočeno, kvalitně ozvučeno a nenásilně podáno. Go si prostě na nic nehraje a snaží se diváka zaujmout nepodbízivou formou. A docela to funguje. [únor 2006] ()

masw 

všechny recenze uživatele

No film mě překvapil, čekal jsem nějakou lacinou sračku, ale mýlil jsem se! Film je pěknou směsicí akce a skvělého humoru. Chtěl bych vyzdvihnout hlavně výborně zahranou roli v podání poldy z Invaze Williama Fichtera, dále poprvé mi blízskou Katie Holmes a standartně skvělou Jane Krakowski v malé, ale vynikající a vtipné roli. No kdo tenhle film neviděl ať se těší, protože příjde možná i Santa Claus a Kojak. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když si chce Simon vyjet na víkend do L.A., přemluví svoji kolegyni, aby za něj vzala šichtu v obchodě. Když se u pokladny objeví dva mládenci s tím, že by si chtěli koupit něco speciálnějšího, rozhodne se za Simona vzít i tento obchod. Ale nic není tak jednoduché jak vypadá - a když se něco může pokazit, tak se to také pokazí ... Tento film se skládá ze tří navzájem propojených příběhů, přičemž kvalitativně mají hodně sestupnou tendenci. U prvního (Ronna) jsem se bavil skvěle - hlavně při rozhovoru Ronny (Sarah Poley) s drogovým dealerem. Druhý příběh (Simon) mne bavil už o řád méně, ale přesto to bylo ještě docela v pohodě. Za to třetí příběh (Adam a Zack) mne nebavil skoro vůbec, a nějak jsem s utrpením čekal na závěrečné titulky. Když se to hezky zprůměruje, tak mi vychází průměrné 2.5 hvězdičky, a díky Sarah Poley a Katie Holmes zaokrouhleno nahoru... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Problémem tohohle filmu je, že mi je hlavní hrdinka nanejvýš nesympatická a její problémy maximálně ukradené. Přitom žánrově spřízněný film Human Traffic ze stejného roku mě perfektně bavil. Nevím, co tenhle rozdíl způsobilo, ale Go mě nebavilo. Stejně jako ostatní se nevyhnu srovnání s Pulp Fiction, ale tady vlastně není co srovnávat. Režie Douga Limana je v pohodě, ale scénář je strašně nenápaditý a plný těch nejotravnějších postav. ()

ad 

všechny recenze uživatele

Pozor, hodnotím pouze originální verzi, kterou jsem před lety viděl v kině, nevím, jak bude film působit nadabovaný... Jinak, je pravda, že je plný samoúčelností a po zamyšlení je tak trochu o ničem, ale kouká se na něj dobře, někteří herci se snaží, dva tři dialogy jsou skvostné a hudba je velmi lahodící. Celé je to evidentně inspirované Tarantinovým Pulp Fiction, bohužel to postrádá jeho lehkost... ale pokus to je slušný a určitě stojí za shlídnutí. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Timothy Olyphant přišel za režisérem Dougem Limanem s tím, že jeho postava dealera by měla mít tetování. Liman to zavrhl, Olyphant ale i přesto přišel druhý den s tetováním z maskérny a Liman už neodporoval. (Ai.ma)
  • Název filmu Go je též v angličtině jiný výraz pro speed (methamfetamin). (Ai.ma)
  • Všimněte si, že kdykoliv dojde ve filmu na sex, nebo se o něm třeba jen mluví, vždy se stane něco hrozného. (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama