Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Takovéhle filmy mám rád... Na začátku třeba chybí holce prachy, tak se za jeden Štědrý večer stihne zaplést s dealerama, polišema a ještě do svých problémů namočí svoje kámoše... Někde jinde má zas její známý úplně jiné problémy s bouchačema v striptýzovém klubu... Do toho dva přihřátí herci - policejní volavky - sejmuli autem jednu holku s velkými trablemi a co teď s ní, žejo... jejich příběhy se samozřejmě propletou a vše je to kořeněno svatou trojicí sex, drogy & násilí... Anyway, nechápu zdejší komentáře. Copak je zakázáno natočit takovýhle film jenom proto, že něco podobného udělal kdysi Tarantino? To je jako by se nesmělo mrskat dorty do obličeje, když už to přece jednou dělal Chaplin... Fakt, děte už někam s tím věčným srovnáváním. A že prý tam není "jediná zapamatovatelná scéna"? No tak minimálně to, jak se ten typuškin nechával střelit (jakože kompromisní vendeta) do paže, si budu pamatovat ještě hodně dlouho. A pak je tady samozřejmě přerod poliše, zvoucího své volavky na štědrovečerní večeři, v člena amwayácké sekty, což mě pobavilo hlavně kvůli vlastním zkušenostem... ()

Thomm 

všechny recenze uživatele

No, žádná sláva. Propojenost hlavních postav mi přišla dost umělá a kopírování Pulp Fiction až moc přehnaný. Snaha byla, ale moc se to nepovedlo. Nejvýraznější ze všech je samozřejmě můj oblíbenec Fichtner, kvůli kterému dávám tu třetí hvězdičku. Ale vlastně bych jí mohl hned strhnout za ty dva teplouše - nevím, proč se sakra musí tohle téma objevovat v každým druhým filmu. Příběh nemá šťávu, děj se dost táhne a člověk se ani moc nezasměje. Já se bavil jen u příběhu čtyř kámošů, co jedou do casina ve Vegas. Zkrátka slabší tři hvězdy. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Při porovnání věhlasu a kvality mě nenapadá příliš mnoho filmů, o kterých se moc nemluví, ale zároveň mají skvělé tempo, našlapaný soundtrack a správně ujetý dějový pletenec jako právě Go. Ve výčtu bláznivých postav samozřejmě vyčnívá zvíře Olyphant a kráska Katie Holmes byla lehce zastíněná od Sarah Polley. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu hodně povedená záležitost nahlížející do duší nejen mládeže v L.A. na konci 90tých let. Tři odlišné příběhy jsou dokonale propojeny a každý má svou skvělou atmosféru. Rozbor postav a jejich příběhů. Ronna___na vlastní kůži a kosti se přesvědčí, že dealerství je výnosný, ale velmi nebezpečný podnik. Simon___buran, který to ovšem v Las Vegas umí pořádně roztočit. A těžký život mají i seriálové celebrity, dva kucí, kteří se mají opravdu rádi. Výborný snímek, který se staví do řady kvalitních alternativních filmů z 90tých let. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Tak těchhle skoro sto minut jsem si opravdu užil. A to hlavně ze tří důvodů. A to hodně dobrých důvodů. Zaprvé herci - je zde spousta herců, které člověk zná, i když to nejsou TOP stars z Hollywoodu. No a nikdo se nenechá nikterak zahanbit. Zadruhé - scénář. Ten je super. Nevím, jestli by mě příběh jako takový zaujal, kdyby byl vyprávěn postupně pěkně tak, jak se všechno událo. Jak už jsem v komentáři uživatele "Lima" zahlédl, scénář Go snese dokonce srovnání s legendárním Pulp Fiction. Jen a jen souhlasím. No a trojka? Třetí důvod, proč na Go kouknout? Hudba. Jednoznačně si musím sehnat soundtrack. No a budu opakovat hodně podobné věci jako u herců. Je zde přítomna hudba, kterou sic ne moc znám, ale okažmitě poznávám skupiny typu No Doubt nebo Natalii Imbruglia. No nic, k filmu se brzy ještě vrátím. Teď je čas na OST. Režie: ****; Scénář: *****; Herci: *****; Hudba: ***** ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Původně Doug Liman nechtěl obsadit Scotta Wolfa, protože už ve filmu měl jednu hvězdu televizních obrazovek (Katie Holmes). Když jej ale zahlédl, jak si na chodbě povídá s Jayem Mohrem, hned mu došlo, že je to správná dvojka. (Ai.ma)
  • Timothy Olyphant přišel za režisérem Dougem Limanem s tím, že jeho postava dealera by měla mít tetování. Liman to zavrhl, Olyphant ale i přesto přišel druhý den s tetováním z maskérny a Liman už neodporoval. (Ai.ma)
  • Několikrát ve filmu můžete zahlédnout komparzisty, jak nosí tričko s nápisem "Drug Free". (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama