Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Lima 

všechny recenze uživatele

Příběh nekolika mladých lidí, rozdělený do tří povídek. Go mi díky dějové provázanosti povídek a uvedením jejich názvu na černém podkladu připadá jako takové TEEN PULP FICTION. Místy drsné, místy vtipné a hlavně svižně natočené, má to spád. Za zmínku stojí také skvělý soundtrack, hlavně v prvním příběhu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že by sa v scenári nenašli chybičky, ale celkovo ma príbeh prekladaný veľkou dávkou humoru zaujal. Tak Ritchieovsky vyskladané a uzavreté. Bavil som sa od začiatku do konca, najviac sa mi páčila epizóda, kde to chalani roztočili v Las Vegas. To nemalo chybu. Záverečné finále zaklapnutia mozaiky tiež potešilo, takže celkom spokojnosť. 70/100 ()

Reklama

El Loco 

všechny recenze uživatele

Doug Liman sa pri tvorbe tohto filmu zjavne inšpiroval Tarantinom a Ritchiem. A v ničom za nimi nezaostáva. Spád filmu je obdivuhodný. Divák sa nenudí ani sekundu čomu pomáhajú aj charizmatickí herci aj v tej najmenšej úlohe. Prirovnanie k tarantinovke je namieste, pretože Go je postavené na rovnakej forme, kde využíva skvelé dialógy a hlášky („V branži platí - nejdřív kuřba, pak družba“ ) či zábavnou formou podané násilie. Jediný rozdiel je v tom, že tu hrajú mladší herci, čím pôsobí snímok modernejšie. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Tempo a dobrej soundtrack. Film měl hlavně spád, což je vlastně asi jediná věc, která ho lehce zvedla z průměru. Jinak semtam nějaká koza, Ronna neuvěřitelně na facku, a asi nejlepší část ve Vegas. Mně osobně nepříjde srovnávání s Tarantinem moc na místě, ale budiž. Výstavba scén mi teda nepřišla vůbec stejná. Možná občas podobnej černej humor. (70%) ()

Šípek 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle povídkové filmy, kdy všechny zdánlivě nezávislé příběhy do sebe nakonec perfektně zaklapnou a dají celku smysl. Zda jde v tomto případě přímo o komedii je diskutabilní, ale oproti často přirovnávanému Pulp Fiction mi přijde Go daleko více svěží, a možná dokonce zábavnější a svým způsobem dramatičtější. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Původně Doug Liman nechtěl obsadit Scotta Wolfa, protože už ve filmu měl jednu hvězdu televizních obrazovek (Katie Holmes). Když jej ale zahlédl, jak si na chodbě povídá s Jayem Mohrem, hned mu došlo, že je to správná dvojka. (Ai.ma)
  • Několikrát ve filmu můžete zahlédnout komparzisty, jak nosí tričko s nápisem "Drug Free". (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama