Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

panMartin 

všechny recenze uživatele

Tak to byla slabota! Pokračování je mizerné a bohužel i docela nudné oproti prvnímu dílu, většina věcí už tam působí prostě nelogicky. Většina diváků hned po půl hodině ví kdo je komplic a kdo vrah. Jediné, na co se dalo koukat, byla Jennifer Love Hewitt. Ještě se mi líbí vybrané místo na těch Bahamách. No a poslední scéna je pak vyloženě směšná. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie tohto teenage hororu je rovnako debilné ako jeho prvá časť. Hlavný killer nie je až taký Superman ako v prvom diely, čo však na kvalite filmu nepridalo, pretože blbosť je stále blbosťou . Navyše sa zhoršilo aj herecké obsadenie. Pri filme som sa najviac tešil nie na vyvrcholenie (ktoré bolo mimochodom zrejmé ešte predtým ako prišlo), ale na záverečné titulky. Ten čas utekal sakra pomaly. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Při jedničce jsem se, (ano musím to přiznat :-)), celkem bál a mělo to atmosféru. Dvojka má bohužel atmosféru jen asi prvních 10 minut. Pak je fuč. Ze začátku ještě pár solidních lekaček a pak už nic. Jenom si přejete, aby už chcípli (a to většinou fandím všem!) A zvlášť jsem pochopil, co bylo myšleno v Scary Movie 1 "uřvanou nesympatickou, černoškou". Pozor SPOILER! P. S. Všimli jste si, že na konci, když Jennifer zabije vraha, který pak oživne (ne toto není vtip!) vystřelí z 6rané pistole osmkrát? Je fakt dobrá. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Někoho jsem zabila, ale byla to nehoda........... Jennifer Love Hewitt ( Julie James ) zůstává a je stále hezčí a hezčí. Víte jaké záběry nemám rád ? Třeba ten z dvacáté druhé minuty. Utíkání před jedoucím autem prostředkem silnice, přitom stačí jen uhnout ke krajnici. Tady se však hlavní pronásledovaný rozhodl skočit přes svodidlo až v tom nejhorším místě - za svodidlem byl svah. Ve filmu si zahrál i Jack Black jako Taitus a ještě nebyl psaný ani v závěrečných titulcích. Julie ( Jennifer ) si ve 36 minutě zaspívá song How do i deal. http://www.youtube.com/watch?v=Cg377DeHgsM Děj filmu se odehrává na Bahamách a i na Bahamách je v módě nošení rybářských pláštěnek, zajímavé. CITÁT - Prosím, nerušit........... Karla Wilson ( Brandy ) a její přítel Tayler ( Mekhi Phifer ) mě docela lezli na nervy, čekal jsem nadějně zda a kdy zemřou. A taky mě docela štvalo, že ve filmu umírá spousta nevinných lidí, kteří nemají nic společného s případem loňského léta. Film je o hvězdu horší než jeho loňský kolega. CHYBA VE FILMU - Julie vystřelí ze šesti raného koltu osm nábojů - to je výkon. Hudba - John Frizzell a kamera - Vernon Layton. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Další léto = další tajemství. Druhý díl se podařilo obsadit ještě lépe než jedničku. Jeffrey Combs je přímo lahůdkový. Bohužel scénaristův mozek si vzal zřejmě na čas dovolenou a taky to podle toho vypadá. Vřeštění střídá rozepnuté blůzky, takže divák se více soustředí na vnady Jennifer Love Hewittové než na cokoliv jiného. Ono ale tady toho zajímavého k vidění vlastně ani více není. Konečný účet: 8 mrtvých. 30% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Aby Julie James a její kamarádka Karla mohly odjet na Bahamy, musely odpovědět na otázku – Jaké je hlavní město Brazílie. Odpověděly Rio de Janeiro. Měly by pravdu ale pokud by žily mezi lety 1763 – 1960. V 50. letech se totiž začalo stavět nové město Brasília, které se stalo hlavní městem Brazílie dne 21. dubna 1960 (Stocki)
  • Keď zostane Julie (Hewitt) uväznená v solárku, Tyller a Will nevedia, čo majú robiť a tak začnú do prístroja trieskať. Stačilo ho však iba vypnúť a problém by bol vyriešený. (tXtX)
  • Premiéra filmu se v Americe uskutečnila v pátek 13.listopadu 1998. (Stocki)

Reklama

Reklama