Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antonia Guerrerová, ktorú priatelia i rodina volajú Kachorra, je vo väzení. Bola obvinená z vraždy. Pri prevoze do väzenia sa policajný voz zrazil s taxíkom. Vodiči aj posádky oboch vozidiel boli ťažko zranení, iba Kachorre sa ako zázrakom nič nestalo. V taxíku sa viezla Rosario Achávalová, ktorá mala nastúpiť ako vychovávateľka v rodine Bruna Moraviu. Kachorra si zobrala doklady, odporúčania i všetky veci Rosario a napriek tomu, že je o desať rokov mladšia a nemá s výchovou detí nijaké skúsenosti - naopak, aj jej by sa zišlo pár lekcií slušného správania - sa rozhodne nastúpiť u Moraviovcov namiesto ťažko zranenej Rosario, prirodzene, nie ako Antonia Guerrerová, ale ako Rosario Achávalová. Medzitým polícia bezvýsledne pátra po zmiznutej väzenkyni... (STV)

(více)

Recenze (128)

Zetwenka 

všechny recenze uživatele

S Natalii Oreirio jsem viděla telenovelu Divoký anděl, tak jsem koukla i na její další počin.Toto je přímo komediální telenovela - neb vážnější okamžiky tam nejsou a když už se objeví - nedostatek financí, útěk před zákonem, tak je vtip přebije. Bohužel mé očekávaní telenovela zklamala, dost nepravděpodobné situace , opakovaní  a natahování celkem jednoduché linky. Uteče z vězení a dostane místo chůvy (pravá ztratí paměť) dvou dětí Josefiny a Lautára i jejich staršího bratra Bruna -zaměstnavatel . Také ta romantika mezi Kachorou a Brunem mi nepřišla výrazná. To ověření jejich slov, změna jména, doporučení a ji samotné- ne. Ona se angažuje a dělá pro děti ze sirotčince, aby jim pomohla ho udržet a získat peníze na provoz.. Samotní tvůrci asi pak pospíchali na závěr, protože bylo pár věci nedořešen a přešlo se bez jejich dokončení. Např. vztah mezi Josefinou a chlapcem ze sirotčince atd. I celkově lepší závěr by neškodil. Takže nakonec jen za píseň - ta se povedla a legrácky 1 hvězdička. Jinak ne. Počet dílu 150 Viděno: 150/150 ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá telenovela. Hlavně protože jsou herci přirození a je to takové lidské a zábavné. Divokého anděla jsem snášel, ale toto mě baví a i zlepšuje náladu. Mimo jiné protože Natalia Oreiro tu fakt hraje a není to malá puberťačka jako v Andělovi. Samozřejmě že jsou tu otřepané fráze a situace, které nejsou uvěřitelné ale v tomto seriálu mě obvykle pobaví jak je herci zahrají. V jiných telenovelách, zvláště jihoamerických působí někdy herci ledabyle, nudně, ale tady to docela odsejpá, je to fajn a funguje to. Myslím si, že je lepší sledovat tuto telenovelu ve slovenském dabingu, který se povedl. Děkuji. ()

Reklama

Elementál odpad!

všechny recenze uživatele

Odvěký nepřítel scifisty je telenovela. Kachorra, z níž jsem měl tu, ehm, čest pár dílů shlédnout je žánrovým obrázkem scifistova nepřítele. Já, jakožto scifista tedy scénáristům Kachorry a jím podobným počinům radím: ob dvě epizody nechte přes město přeletět Borgskou krychli nebo Goa´uldský ha´tak, ať ho trochu vyčistí a udělají pořádek v postavách. Za dva díly, kdy se míra problémů a nových postav opět navrší navrhuji proceduru opakovat. A tak furt až do zblbnutí. ()

Ronee 

všechny recenze uživatele

To čo toľko odpadov? :-) Mne sa páčil účes Natalie Oreiro, ale o čom tá telenovela vlastne bola, tak celkom neviem. Lebo to malo dosť veľa častí, myslím. A nevidela som všetky. Ale niektoré scény mám ešte živo v pamäti. Ako napr. odhalenie v kúpeľni, vetu: "Chceš sa so mnou milovať?" a podobné fragmenty. ()

LadyEsik 

všechny recenze uživatele

Je vtipné sledovat samé Odpad!. K seriálu nemám říct jaké pozitivum, ale sledovala jsem ho jako menší a nevzpomínám na něj špatně. Vždycky záleží na věku, v jakém daný film, seriál, pohádku vidíte, na tom, jak si to přeberete a jestli si z toho snažíte něco vzít, nebo k jakým jiným účelům využijete sledování daných snímků, a pak na neposledním místě hraje roli nostalgie, prostředí a situace, ve kterém seriál vidíte atd. Vše hraje roli :) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (21)

  • Kvôli postave sa rozhodla Natalia Oreiro radikálne zmeniť účes a stať sa platinovou blondínou. K bláznivosti charakteru jej však táto farba nepasovala a tak sa rozhodla pre ohnivo červené vlasy. K úmyslu s platinovou blond sa nakoniec vrátila v nasledujúcej roli Carmen v El Deseo (od r. 2004). (matthew.17)
  • Natalia Oreiro si musela kvůli roli barvit vlasy každých 14 dní. (HappySmile)
  • V polovici telenovely začne Kachorra nad hornou perou nosiť na kratšie obdobie kvetinku. Maskovala tým opar, ktorý sa jej vytvoril. (matthew.17)

Reklama

Reklama