Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Romantický

Recenze (323)

plakát

Yeoshingangrim (2020) (seriál) 

Teenager drama. Nevychovaní - necitliví spolužáci, šikana kvůli vzhledu, párkrát mě to naštvalo až mi nebylo dobře. Po makeupu obrat o 180°. Romantická stránka docela jde. Nejedna scéna je dojemná (spíše ve smutném smyslu) a vtipná (pár LOL momentů). Celkový dojem je takový rozporný, znovu se na to nepodívám.

plakát

Láska s chutí zmrzliny (2019) 

Docela dobrý film v této kategorii romantických filmů. Zahráno uvěřitelně, bez pitvoření a klišé. Místy dojemné a fajn konec.

plakát

Prázdninová láska (2016) (TV film) 

Vesměs mladí herci, docela přesvědčiví a fajn. Vesměs feel-good film.

plakát

Skvělá partie (2017) (TV film) 

Zvedne náladu. Film o tom, že rodina je víc než kariéra? Herci jsou přirození a hlavní herci přitažliví. 3-4*, klidně se na to podívám znovu.

plakát

Láska v Texasu (2020) (TV film) 

Působilo to strojeně a úsměvy byly nepřirozené, nepřesvědčivé. Převídatelný film.

plakát

Yeoshingangrim - Episode 1 (2020) (epizoda) 

Teenager drama, nevychovaní a necitliví spolužácí šikanují spolužačku kvůli její tváři.

plakát

Nekonečná láska (2015) (seriál) 

Dost scén je natahovaných se zbytečně dramatickou hudbou, dost intrik, romantiky málo. Špatnost záporáků občas působí komicky ale pokud tento žánr nevyhledáváte (drama, intriky), je to spíše nepříjemné sledování. Jakžtakž únosné to je díky hlavnímu páru, jehož chování nepodléhá nelogickým/zbytečným hádkám a rozchodům.

plakát

Který je ten pravý? (2017) 

Na mě trochu rychlé dialogy vesměs o ničem zajímavém, lehké přehrávání a jak jsou vichni otravně a rádoby happy, zaneprázdnění a důležití + nevěra. Vůbec mě to nezaujalo, spíše iritovalo.

plakát

Nebezpečná rychlost (2011) 

Prostředí pouličích závodů, gangsterů a barových tanečnic. Jako auta tam byla asi Mazda RX-7 FC, Nissan 370Z, Nissan GTR R35? Dobré Bčko, hlavní postavy sympatické.

plakát

Yi San (2007) (seriál) 

Historické drama s mnoha palácovými intrikami. Dobře natočené. Kromě intrik je to hodně o politice, kompromisech, loajalitě. Takový zajímavý prvek byl vliv moci/postavení na jednání člověka. Konec smutný. Děkuji za titulky.