Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začalo to přáním, z něhož se stalo dobrodružství a skončilo to jako road trip. Třiadvacetiletý Neal Oliver má ve svém životě víc otázek než odpovědí. Má studovat práva, jak si přeje otec nebo raději malovat, podle touhy svého srdce? Je mu jeho přítelkyně Sally souzená nebo ho čeká jiná zatím záhadná žena, o které se mu zdá a která ho inspiruje? Je s ním něco v nepořádku, když nechce červené BMW, které mu dal otec k narozeninám? Neal sfukuje svíčky na svém narozeninovém dortu a přeje si dostat odpověď na všechny svoje otázky. A ani se nenaděje a míří si to po cestě, která není zaznamenaná na žádné mapě. Čekají ho setkání a místa, na která nikdy nezapomene... (Stereo&Video)

(více)

Recenze (854)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Úžasný film, na který jsem narazil úplně náhodou, když nebylo ve škole před Vánoci co dělat tak učitel donesl DVD s tímhle super filmem a předem říkám, že jsem neočekával nic moc a o to víc jsem byl překvapen a zároveň udiven, že film u nás není příliš známý a větší reklama by mu jen prospěla. Na režijní židličku si sedl Bob Gale, což je scénarista triologie Návrat do Budoucnosti, a režii zvádl přesvědčivě. V hlavních rolích se objevili perfektní James Marsden a Gary Oldman, ale nejvíce se mi líbil Chris Cooper v roli zásadového muže, který trpí rakovinou. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Velice chytrá komedie. Sice zápletku jsem odhadl ihned, ale přesto jsem se skvěle pobavil. Navíc ten film není jen o srandě, je to i vynikající parodie na některé zvyky z USA (scéna z města plného právníků, kde žaluje každý každého je toho důkazem). Tohle mohu doporučit každému, kdo se chce inteligentně zabavit. Věci jsou nevyhnutelné. Kdyby nebyly, tak by se nestaly. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Fascinující a dech vyrážející podívaná. Film, který za 112 minut pohladí diváka na srdci pestrým dobrodružstvím, skvěle vymyšlenými postavami, zajímavými úvahami, příjemným tempem a pozitivní náladou. Ten film sám o sobě splňuje fanouškovské přání. Chválím úplně vše, nedá se nic vytknout. 100% Say What You Mean and Mean What You Say ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Svérázné a originální dílko. Cesta po (ne)existující Interstate 60 uteče velmi rychlým a svižným tempem, které ani na okamžik nedává prostor pro jakékoliv slabší či snad nudné momenty. Film má spád, a na jeho konci Vás po pestré přehlídce různých bizarností a zvláštností čeká příjemná pointa. Skvělé herecké obsazení, jasně vede Gary Oldman se svou netypickou dýmkou a červeným motýlkem, sympaťák James Marsden, který se při čtení Marvelovských komiksů již vzhlédl ve své budoucí slavné postavě, ve vedlejší roli výborný Chris Cooper (kurňa, dejte mu konečně někdo pořádnou hlavní roli hodnou jeho formátu:) a fešná Amy Smart. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Je to Vaše přání? STANIŽ SE!!.... Nechápu, proč tento snímek zůstal u video distribuce bez povšimnutí! J.Mardsen je sympaťák a G.Oldman…škoda mluvit! Cesta za ,,SVÝM SNEM“ po dálnici z jiného světa je provázena mnoha kouzly a splněnými přání. Pohádka pro starší (a pokročilé), se spoustou příběhů, ve které se minulost a budoucnost a co kdyby a možná slévají v jedno a kde i rakovina má své výhody! A jestli nebudete mít na konci slzičku v oku, tak jste anetičtí! A tito lidé prostě nevědí, co si přát! ()

Galerie (63)

Zajímavosti (25)

  • Sally (Melyssa Ade) komentuje film, který běží v televizi v 19. minutě, slovy: „Já bych nikdy neodešla.“ Jedná se o závěrečnou scénu z filmu Blízká setkání třetího druhu (1977). Jde o zásadní rozhodnutí – zda nastoupit do kosmické lodi mimozemšťanů či ne. (sator)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Torontu a amerických městech Phoenix a St. Louis, na který upozorňuje symbolický Národní památník Jeffersona na počest dobývání amerického západu Gateway Arch. (Tygrys)

Reklama

Reklama