Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

PanPyzamo odpad!

všechny recenze uživatele

Docela dlouho jsem přemýšlel, ale nakonec přeci jen bohužel házím odpad. Počkal jsem si den a stejně si tak říkám, že to ve mě nic nezanechalo. Od začátku až do konce jsem nějak nebyl zaujat. Příběhově mě to nevzalo. Influencerky se určitě snaží, ale šlo podle mě vidět, že holt opravdoví herci vedle nich jsou na tom lépe, ale nechci tady influencerkám nějak nadávat. Jen mi to přišlo celé takové zbytečné. Skončilo to a já neměl nějaký pocit, že jsem si z toho něco odnesl nebo tak něco. Nechci spoilerovat, ale některé situace mi připadaly takové nereálné. Zkrátka mě to nechytlo a nebavilo. Nedoporučuji. Nikomu. Ani fandům zde vystupujících influencerek. Pokud si pustíte jejich TikToky, tak podle mě uděláte lépe. Ve filmu jim to ale podle mě moc neslušelo nebo aspoň ne zde. Mě to vůbec nechytlo. 0/10 ()

PTomA odpad!

všechny recenze uživatele

Chodim do kina často a zažil jsem dvakrát tleskání během filmu: Joker a Cool Girl! Ale narozdíl od Jokera sem chodily lolitky v krátkých šortkách. Mimo to, že jim product placementama podstrkuji Bubble Tea, se snaží dohodit práci plastických chirurgů. Dějová linie je natolik spletitá, ze bych ji porovnal s známým příběhem "Šel chleba a potkal chleba s máslem..." Na pánu scenáristovi a režisérovi je především zajímavé, jak je jedna scéna dramatická a v té další se následky předešlé neřeší. Postavy jsou ploché (Anna Šulc mrk mrk) a ještě horší jsou jejich představitelé. KURVA však i cvičená opice by zavrtěla líp prdelí. O humoru ani nemluvím, ale když je člověk zdegenerovaný tiktokama těchto slečen, asi mu to bude stačit. Není to tolik morálně zvrácené a nechutné jako většina českých filmů, jen je na tom všechno špatně. ()

Reklama

Jana548 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho podle hodnocení nečekala. Opravdu to má spoustu mezer a pokud sáhnete po jiném filmu určitě uděláte lépe. Film je mířen max tak pro náctileté publikum. Nejvíc mě dostala část, kdy šli holky soutěžit do Cool Girl. Vážení režiséři: SPOILER: Představili jste 7 holek, pak v 1. kole jich tam sedělo 5, do dalšího kola, kde se čeká, že někdo vypadne jich postoupilo 5 a to že zůstanou 3 hlavní hrdinky bylo jasné od začátku. Ale tohle mě teda rozsekalo, to neumíte počítat, jasný je to jen film, ale jak to pak má být uvěritelné, když tam jsou takovýhle chyby. 2* ()

William_ 

všechny recenze uživatele

1/10. Nutno říci že se asi jedná o dno české kinematografie a příčka 13. nejhoršího filmu je asi zasloužená. Nejprve začnu malým pozitivem a to tím, že malé holčičky mají konečně film své věkové kategorie a tvůrcům se podařilo namastit si kapsy dobře zvolenou cílovkou tohoto filmu. V pár momentech se mi líbilo celkové nasvícení daných scén. Tím pozitiva končí a to ostatní už jsou jen negativa. O nějakých hereckých výkonech snad ani nemá cenu mluvit, jediná Kristal působila nejpřirozeněji, ostatní bylo slabé i na amatérské divadlo. Product placementů bylo ve filmu tři prdele a extrém byly ty sauny, kdy kamera zabírala asi 20 sekund logo té firmy a pod tím holčinu čekající na auto - šílenost. Pokud bych měl někomu doporučit film věnující se influencerům, tak bych spíš sáhnul na novinku ze stejného roku a to zdařilý snímek #annaismissing. Tento film byl něco jako cirkus - podíval jsem se na to, pobavil jsem se nad bizárem, kdy se lidé co nemají herecké vlohy snaží "hrát", a s čistým svědomím jsem si řekl, že se na to už nikdy v životě nepodívám. ()

DvoRSTA odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bolelo. Nechápu, jak tenhle sranec mohl dostat dotaci z fondu kinematografie. Z filmu si máme odnést nějaké moudro či zamyšlení. Odnesl jsem si lobotomii mozku a pocit, že mám pít pouze OXO tea a další sračkoidní značky. Děj se psal zřejmě podle toho, kdo ten den nasral režiséra nebo s ním jebal. Z influencera herce neuděláš, protože influencer umí hrát pouze tak dlouho, dokud mu to aplikace dovolí. Kdyby se ten sranec nenatočil, tak mohlo za ty peníze z fondu vzniknout něco lepšího, než 2 hodinový teleshopping.    Děj: sračka | Obsazení: chce se mi zvracet | Celkově: já viděl peklo ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Na filmu se podílelo 900 komparzistů. (ČSFD.cz)
  • V akční scéně z fiktivního filmu „Špiónka“ byly použity tyto zbraně: pistole CZ75D, Star model B Walther P38, revolver Smith & Wesson M&P, útočné pušky M4 a Galil SAR, samonabíjecí puška M1 carbine. (Martyn.86)
  • Představitelky hlavních rolí se setkaly se svými fanoušky v rámci předpremiér po celé České republice. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama