Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Není moc co napsat. Tohle dílko je ve všech ohledech tak špatné, jak jen může být. Možná kdyby mi bylo 12 let a byla bych úplně pitomá, tak snad by mne mohl snímek nějak oslovit. Herecky ubohé, dialogy strašlivé, vizuálně neatraktivní a příběh nula. Něco tak hrozného už jsem dlouho neviděla a snad už dlouho neuvidím. Od vypnutí po 15 minutách mne odradila jen snaha o objektivitu a zvědavost, jak se v dnešní době prezentuje období adolescence mladých žen. Nechápu účast starší generace hereckých tváří, asi jsou fakt finančně dost vyždímaní, že se odhodlali propůjčit k něčemu takovému. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na filmové dno to síce nebolo, ale zahláškovať vo filme, že ten kto nežije na sociálnych sieťach je buď dôchodca, alebo divný, bolo trošku cez čiaru. Je síce pravda, že sociálne siete opanovali väčšinu obyvateľov planéty, sú skôr negatívnou stránkou spoločnosti. Ale čo už, doba sa zmenila a divák skôr obdivuje v TV príjimačoch nejakú reality show s umelohmotnými bábikami bez duše a charakteru. V tomto prípade sa to chcelo trošku poľudštiť, ale dopad je stále rovnaký. Jedna hviezda, že sa film ( možno ) nechcene v niektorých scénach sám paroduje. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem si to ze zvědavosti a čekala hovadinu. Myslím, že cílovka bude spokojená, děcka tak 11 až 14 let, spíš holky. Obsadit do hlavních rolí influencerky je dobrý marketingový tah, i když koukat na křečovité neherectví Anny Šulcové místy dost bolelo. Ale to cílovka řešit nebude, stejně tak neoriginální děj a celkovou plytkost. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokoukat tenhle skvost mě stál hodně moc mega mozkových buněk. Hodně moc mega je trefný výraz, jak tohle hodnotit... Hodně špatný, moc dlouhý, mega trapný. Product placementem narvaný pokus udělat celovečerní film se 3 influencerkami..? Jsou to influencerky? Jednu znám, když si z ní Kluci z Prahy dělají srandu a ukazují lustry. A to asi vypovídá o všem...tohle je brak, u kterýho se nejde ani smát tý přemíry trapnosti. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

I když měla Cool Girl na všeobecný výsměch zaděláno dávno před zplozením, objetivně není tím nejhorším filmem, co jsem kdy viděl. A dá se říct, že do toho má hodně daleko. Vidět jej ale nechcete ani ze srandy. Děj jako z pera umělé inteligence imitující třináctiletou slečnu druhým okem skrolující TikTok je především v závěru tak nepřekvapivý, až jsem to sám nečekal. Až nenormalní je také naprosto robotická absence jakéhokoliv napětí či emocí. Za to tedy mohou ve velké míře i prkenní herci a neherci, s výjimkou nějaké Dominique Alagie (?), se sympaticky přirozeným projevem a postavou, která má jako jediná ve filmu nějaký charakter. Do pekla pak nemusí ani kameraman. Odpad si to asi zaslouží, protože tohle je rakovina filmu a "bad influence" pro děti, kterým je očividně určen. I tak jsem ale viděl větší odpady :) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • V akční scéně z fiktivního filmu „Špiónka“ byly použity tyto zbraně: pistole CZ75D, Star model B Walther P38, revolver Smith & Wesson M&P, útočné pušky M4 a Galil SAR, samonabíjecí puška M1 carbine. (Martyn.86)
  • Hlavní herečky měly tříměsíční herecký workshop. (ČSFD.cz)
  • Představitelky hlavních rolí se setkaly se svými fanoušky v rámci předpremiér po celé České republice. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama