Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

VktrCZ 

všechny recenze uživatele

Kdo Dnes může žít bez sociálních sítí? Je to tady! Cool Girl! Vrchol české kinematografie s největšími influencerkami v České republice s ohromným dosahem, na který nikdo nepřišel. Ne vážně, v sále bylo tak 14 lidí včetně nás xd. Dokonce Cool Girl opovrhuje i samotná promítačka, jelikož jsem poprvé v životě zažil, že by se pokazila a film se musel posunout o 10 minut, to byla docela haluz.  Cool Girl bych popsal ze dvou úhlů. Nebudeme chodit kolem horké kaše. Když na Cool Girl budete nahlížet okem filmového kritika tak nebudete moc nadšen, jelikož z tohohle úhlu pohledu to není logicky žádná hitparáda, o čemž hovoří i hodnocení na ČSFD pouhých 9% xd. Ale tak to se dalo čekat že ano. Příběh je naprosto stupidní, nesmyslný, klišovitý trapný. Scénář jakoby napsal lobotom, který nikdy s nikým v životě nevedl konverzaci. Ty dialogy tak moc šustí scénářem, že to ani není možný, čemuž ani nepomáhají naprosto příšerné herecké výkony. Herecky nejlepší mi přišla asi Domi Alagia a nejhorší Anna Šulc. Ten film má 97 minut a chce odvyprávět linek, že by vystačili na celej seriál rovnou. Naprosto zběsile se tu stříhá, rádoby emotivní momenty střídají rádoby vtipy, často na sebe scény ani nenavazují a vůbec, ale vůbec nic zde není prokreslené ani trošičku. Všechno je úplně out of nowhere. Ale tak bídné kvality všech těchhle věci se daly očekávat. Pak je tu ovšem i druhý pohled.  Z druhého pohledu je Cool Girl skvělý film na který si zajít s kámoši a smát se nad tím jak je špatný. Je to skvělé guilty pleassure a pro milovníky bizáru přesně to co chtějí. Zkrátka to nesmíte brát vůbec vážně, naprosto vypnout všechny mozkové buňky a jít se zkrátka zabavit a zasmát nad neschopností tvůrců a hlavních hvězd. Z tohoto pohledu jsem byl opravdu uspokojen a byla to naprosto skvělá návštěva kina plná salv smíchu.  Cool Girl je prostě naprosto vymaštěná odporná blbá hloupá hnusná zrůdnost, která avšak zabaví svoji špatností. A přesně tohle jsem čekal a to jsem taky dostal, takže já jsem prakticky naprosto spokojený. ()

PanPyzamo odpad!

všechny recenze uživatele

Docela dlouho jsem přemýšlel, ale nakonec přeci jen bohužel házím odpad. Počkal jsem si den a stejně si tak říkám, že to ve mě nic nezanechalo. Od začátku až do konce jsem nějak nebyl zaujat. Příběhově mě to nevzalo. Influencerky se určitě snaží, ale šlo podle mě vidět, že holt opravdoví herci vedle nich jsou na tom lépe, ale nechci tady influencerkám nějak nadávat. Jen mi to přišlo celé takové zbytečné. Skončilo to a já neměl nějaký pocit, že jsem si z toho něco odnesl nebo tak něco. Nechci spoilerovat, ale některé situace mi připadaly takové nereálné. Zkrátka mě to nechytlo a nebavilo. Nedoporučuji. Nikomu. Ani fandům zde vystupujících influencerek. Pokud si pustíte jejich TikToky, tak podle mě uděláte lépe. Ve filmu jim to ale podle mě moc neslušelo nebo aspoň ne zde. Mě to vůbec nechytlo. 0/10 ()

Reklama

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní filmové selhání. Všechno, na co tento film šáhne, pokazí, a to nemá zrovna tak velký dosah. Jeho děj je plný klišé, je neskutečně předvídatelný a tím pádem hrozně nudný. Protagonistky nebyly ničím zajímavé, jejich vztahy mezi sebou i s jinými postvami byly buď stereotypní, nebo prázdné. Film taky není vůbec vtipný, podle mně by nerozesmál ani mimino. Několika momentům jsem se smál, ale ne těm, u kterých to tvůrci zamýšleli. Herecké výkony byly slabé, a vlastně se není čemu divit, když je film plný neherců a D-listových seriálových herců. Prezentace byla hrozně nevýrazná, tvůrci se několikrát pokusili o trochu zajímavější  kompozice v záběrech, ale moc se jim v tom nedařilo. Hudba byla děsně otravná a málokdy tónově vhodná. 0/10 ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem si to ze zvědavosti a čekala hovadinu. Myslím, že cílovka bude spokojená, děcka tak 11 až 14 let, spíš holky. Obsadit do hlavních rolí influencerky je dobrý marketingový tah, i když koukat na křečovité neherectví Anny Šulcové místy dost bolelo. Ale to cílovka řešit nebude, stejně tak neoriginální děj a celkovou plytkost. ()

Aideon 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nepřinesl nic originálního ani "wow" pro to, aby vás to donutilo se na tento kousek podívat. Lákadlem celého filmu tak mělo být zastoupení dívek známých z internetu, které sice nevypadají zle, ale po stránce kvality je to katastrofa. Jako kdybych už to měl seřadit herecky tak: Alagia, Šulcová a někde v dálce za nimi Kristal. Je vidět, že mají nějakou tu zkušenost stát před kamerou, ale ne se scénářem. (Ten sice také nebyl moc kvalitní, ale tak co se dalo čekat) Film byl podle mého názoru špatně rozvržen. Dlouhá předehra, pak najednou soutěž uteče za pár minut a máme konec. Myslel jsem, že film nese název podle soutěže, která mohla být více vidět a režisér si s ní mohl více pohrát. Zápletka v podstatě není. Výherce je očividný. Některé postavy ani vlastně nechápu proč jsou "hlavní".... například Kristal moc nezapadá do dějové linky, ale filmaři nám o ní říkají více, protože nakonci bude chodit s někým? Celkově mi tato postava do filmu nezapadala. Tina a Marta aspoň byli mimo Cool Girl kamarádky, ale ona byla random holka, která s nima má vlastně souvislot a dosadila se tam, dle mého názoru jen proto, že tři influencerky jsou víc než pouze dvě. Jako konec konců, od filmu jsem nic jiného než propadák neočekával. A to hlavně díky tomu, že samotný trailer nám prozradil úplně, ale že ÚPLNĚ všechny zápletky a vyvrcholení, které nás mohli šokovat. Takže film si potom ani nemůžete užít, když víte, že to přijde. Hvězdu dávám pro profesionální herecké obsazení, které si zde střihlo převážně pouze rodiče. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Hlavní herečky měly tříměsíční herecký workshop. (ČSFD.cz)
  • V akční scéně z fiktivního filmu „Špiónka“ byly použity tyto zbraně: pistole CZ75D, Star model B Walther P38, revolver Smith & Wesson M&P, útočné pušky M4 a Galil SAR, samonabíjecí puška M1 carbine. (Martyn.86)
  • Film je natočen na motivy knižního bestselleru Leny Valenové, české autorky žijící v New Yorku. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama