Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nelineárně vysílaný seriál, jehož pořadí epizod má každý uživatel Netflixu rozdílný.
Geniální zločinec a jeho parťáci se chystají ukrást sedm miliard dolarů. Tenhle velkolepý a do detailu propracovaný plán ale ohrozí zrada, hamižnost i ďábelské intriky. (Netflix)

Recenze uživatele Fajpa k tomuto seriálu (3)

Kaleidoskop (2023) 

Zajímavý seriál, který samozřejmě má své chyby, ale i přes nedostatky jsem si ho dokázal naplno užít. Je tu spoustu rozmanitých epizod, které doplňuje poměrně slušná hudba, která mi přišla, že se krásně hodila k příslušným sekvencím. Musím vypíchnout hlavně růžovou epizodu, kde mi "epilog postav" připomínal styl Jamese Gunna, myšleno záběrováním, hudbou a poukázáním pocitů outsiderů... Tohle je pouze můj pocit a všiml jsem si, že spoustu lidí hodnotí spíše negativně a v některých částech musím také souhlasit. Určitě to není dokonalý seriál a celkově bych to prostě shrnul jako "EXPERIMENT" který je fajn si vyzkoušet! ()

Žlutá (2023) (E01) 

Bylo to cajk, místy trochu utahané, a tak si radši nechávám rezervu hodnocení na další díly. ()

Zelená (2023) (E02) 

Na mě padla ze začátku ZELENÁ a musím uznat, že jsem se nenudil. Epizoda měla dobré tempo a fungovala jako dobrý mikropříběh, který doopravdy dokáže stát sám za sebe. Na druhou stranu mi přišel scénář místy zkratkovitý. Těším se na pokračování! ()

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama