Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychologický príbeh šestnásťročného chlapca, telesne mierne postihnutého, ktorý prichádza pre problémy s matematikou do internátnej strednej školy. Benniho problémy iba umocňujú inak prirodzený priebeh puberty. Spočiatku nemá priateľov, stane sa terčom posmechov pre spolužiakov - "frajerov". Jeden z nich, spolubývajúci Janoš, pochopí, že Benni je správny chalan. On sám však musí prekonať samoľútosť, lebo mu veľmi záleží hlavne na peknej spolužiačke Malene. Dokonca vyhrá ťažký konkurenčný boj s Janošom, ktorému sa Malene tiež páči. Benni sa postupne mení, dozrieva, zapadne do kolektívu chalanov, s ktorými spoločne spoznáva lákavý svet dospelých mužov. Napriek tomu, že sa stále borí s matematikou, odmieta odísť na inú školu a nakoniec všetko zvládne... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Nic extra zatěžkávajícího pro divákovu mysl. Všude plno mladých lidí, hezkej příběh socializace a síly přátelství. To všechno samozřejmě v jednoduché a nenáročné formě. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Jak tady říká DaViD 82, nic nového pod sluncem. Navíc hlavní postava mi byla poměrně ukradená a bylo mi jedno, jak skončí. A to je špatně. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Dobře zahraný milý film o strastech dospívání. Jeho smůla je, že se od těch ostatních filmů podobného ražení nijak neliší a je ve všem stejný. Nebýt to již asi stý film takto zpracovaný a na toto téma klidně by si ty čtyři hvězdičky i zasloužil. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jako většina lidí tady si myslím, že příběh samotný není žádná sláva, ale na většině postav jsem našel nějakou drobnost, kvůli které přestaly být figurkami a staly se skutečnými lidmi. A hlavně, pocity hlavních hrdinů jsem plně chápal (na intru jsem strávil šest let a i nyní po dalších deseti letech se občas scházíme) a litoval jsem, že u nás jsou teenageři (kromě komedií) pouze vedlejšími figurkami v příbězích jejich rodičů (čest čestným TV výjimkám). ()

cross 

všechny recenze uživatele

Po pravde - nemam rad nemeckou kinematografii... K tomuto filmu jsem ale pristupoval bez zaujeti a muzu rict, ze vysledny dojem neni ani pozitivni, ani negativni. Crazy je proste neprilis vyrazny filmecek o dospivani, puberte a prvnich sexualnich zkusenostech, ktery se svymi radoby umeleckymi ambicemi rozhodne vymyka skatulce prcickovskych filmu. K tomu, aby vsak byl uspesny na opacne strane bariery mu vsak poradny kus umu chybi... Tedy, rozhodne ne spatna podivana, ale taktez bohuzel vubec nicim zapamatovatelna... ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama