Reklama

Reklama

Ztratil se pes

  • USA Dog Gone
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík s rodiči vyrazí hledat svého zatoulaného psa, který bez léků nemá šanci přežít, a všechny je čeká hodně dlouhá cesta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Ztratil se pes vypadá na první, ale i druhý pohled jako jeden z těch pásově vyráběných televizních filmů, jichž se vyrobí za rok více, než je zdrávo. Film láká skrze filmaři oblíbený podtitulek "podle skutečných událostí" a osobně věřím tomu, že hledání skutečného "Ranaře" bylo strastiplné a v jistém slova smyslu dobrodružné - filmová adaptace působí však příliš prvoplánově a unyle. Navíc se ve filmu, který má spíše kratší stopáž, rozjíždí více dějových problematik (hledání nemocného psa, vztah otec-syn, synova nemoc, flashbacky do matčina dětství), které ale nejsou scenáristicky dobře uchopené. Paradoxně se mě více dotkl psí příběh z minulosti než ten ze současnosti. Lepší dvě hvězdičky! ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Hauko sa stratil. Mal som dvoch dobermanov, obaja sa čas od času stratili keď chytili v lese nejaku stopu a vždy sa vrátili. Nechcem hovoriť o inteligencií jednotlivých plemien, ale labrador sa nevrátil no. Film si ale tiež ide svoje. Okrem strachu o psíka je tu strach ešte aj o jeho pána. A je to na Shitflixe, čiže nič iné sa nedalo ani čakať. Na druhej strane, každý psíčkar by spravil nejakú aktivitu, je to predsa člen rodiny. 2 z 5 ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý snímok, v ktorom hľadanie strateného psa Gonkera je metaforou vzťahu medzi synom a otcom – aj oni sa snažia nájsť „stratené“ spojenie medzi sebou (prípadne pre vysporiadanie matky s traumou z detstva – strata milovaného psa). Pekné prostredie, nápomocní ľudia (väčšinou nejakým spôsobom majú blízko ku psom), takmer ideálne fungujúci svet. Sympatický duo Rob Lowe / Kimberly Williams-Paisley. Za príliš zjednodušenú situáciu a príbeh by som dával 2 hviezdičky, ale kvôli veľmi blízkym vzťahom ku psom a milému Gonkerovi pridávam jednu veľmi malú tretiu hviezdičku. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

RavenSpector 

všechny recenze uživatele

Zajímavé mě přišly jen fotky v závěrečných titulcích. Samotný snímek je natočený bez jakékoliv invence, zkratkovitý a dokonale bez emocí. OK, dvakrát jsem se uchechtl teda. Režisér je nemehlo a nedokáže poskládat smysluplný příběh. Přišlo mě to jako nějaký druh povídkové formy. Zřejmě se hodně házelo pod stůl ve střižně a nakonec zbylo toto neštěstí, které nikdo nedokázal poskládat rozumně dohromady a okořenit aspoň kapkou emocí. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Spojené státy si na podobných psích kusech docela ujíždí a vyprodukují jích víc, než by podle mne bylo potřeba. Znáte to. Nejlepší přítel sám v divočině, určitě nebudu spoilerovat, když napíšu, že bude zachráněn za pět dvanáct a jako bonus to vše podle skutečných událostí. Všichni už jsme měli tu čest. Bohužel další věcí, která prakticky hraničí s jistotou, je fakt, že podobně laděné snímky bývají béčková pásová výroba a to platí i v tomto případě. Šílené dialogy (především z úst Roba Lowa lítají perly), větší množství druhotných dějových linek (všechny uchopené špatně), prvoplánová rádoby dramatické zvraty…..no prostě, učebnicový příklad toho, jak může vaše kariéra může dopadnout i když vám v určitém období patří svět (Robe Lowe, dívám se vaším směrem). ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno