Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gabriel vypátrá Mirjam, ale není jediný, kdo je Syřanům na stopě. Alison se vydává do Bruselu, aby s EU zajistila dohodu o kybernetické bezpečnosti. (Apple TV+)

Recenze (4)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál prostě nedávám. Scénář vymýšlel totální retard. Nesmyslné a stupidní zvraty. Řízení po “osvěžení” několika set tisíci volty (ano paralyzér v akci). Hajzly v Bruselu, kde se neřeší pohlaví. Jasně, nabrnknout o 25 let mladší kost není problém. Podepisování mezinárodních dohod na úrovni podpisu smlouvy při koupě ojetiny v AAA. Úroveň zabezpečení kritické infrastruktury Velké Británie na úrovni země třetího světa. Drony nad Bruselem!!! A samozřejmě ta slaďoučká, romantická scéna s taháním elektrod… fakt tohle je jen pro silné žaludky. ()

BIG.NINE.CF 

všechny recenze uživatele

Po představovacích 2 dílech, jsme konečně dostali odpovědi na některé otázky. Hrozně mě baví chemie mezi Lišákem a Evou. Taktéž nemůžu opomenout Laëtitiu, mojí oblíbenkyni z Faudy, která v této epizodě dostala větší prostor a dohnala Evu k slzám. Je to pěkně rozehrané a uvidíme jak se to bude vyvíjet dále. ()

Reklama

pallok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečne sa niečo deje. Úprimne pozerám len kvôli Pramatke Zelenej, ináč dobre ale asi by som o tento superseriál asi ani nezavadil. Zlatí Flinstonovci, MisterBín atď... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, tato epizodka bola konecne o uroven vyssie a svojimi spionaznymi hrami pripominala obcas velmi kvalitne filmove spracovania. Ten zaver, to boli zrejme spolocne toalety, minimalne teda ten pristor s umyvarkami, ak to chapem spravne. Ak teda rozrusena Alison nevletela "na panov". :) Spokojnost. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama