Reklama

Reklama

Špionky

(seriál)
  • Česko Totally Spies - Špiónky (více)
Francie / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(více)

Recenze (97)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nebudem zapierať, že ma to kedysi bavilo. To zámerné zhadzovanie poniektorými aj na úkor kedysi zábavných záležitostí (prípad Pokémon), z ktorých všetci časom "vytriezveli", aby mohli prispieť svojim odpadom do kostolnej kasičky mi lezie na nervy. Ale tu to ešte trochu chápem. Svoj názor však preto meniť nebudem. A percentá odo mňa nechcite, fakt :-) ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Jen kdyby to nebylo o tom samém i schématem scénáře. Navíc ty holčiny mají furt obrovskou kliku, takže ten “girl power” rádoby efekt nepřesvědčivý.Humor jakoby Charlieho andílci fajn, teda než se to přejí. A oh boy, jak to mohlo trvat tolik let? I u nás od dob Fox Kids až do Dizzney Channelu (typo schválně)? Navíc nitpick - připomínají Gunsmith Cats svým vzhledem a Powerpuffky svými osobnostmi. A za dekádu se hodnocení vyšplhalo až asi o 9%. Wow. ()

Reklama

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

NÁ-HO-DOU ...ve svém oboru je to jeden z nejlepších anim. seriálů. Jak já jsem se nasmál, občas to chytnu v televizi i tedkom a i když přiznávám, že je to chvilkama dost přiblbý a hloupoučký, tak je to pořád dost vtipný. Úplně žeru Clover a její hlášky ..vlastně celou povahu - "mořská pěna", "žvýkačka s příchutí jater". :DD ()

Mr.Floyd odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto môžu naozaj pozerávať len pripečené teenagerky od 10 do 14 rokov, ktoré v živote nevideli inú knihu ako dievčenský "román", za najlepší seriál momentálne považujú Škaredú Betty (pre poriadok tú americkú), počúvajú populárnu hudbu a mohol by som ešte pokračovať vo vymenovávaní iných tuctových charakteristických vlastností dnešnej generácie obyčajných dievčat. ()

mai 

všechny recenze uživatele

Když jsem na seriál natrefila, chodila jsem ještě do školky a kanál Fox Kids ještě nějakou tu dobu vysílal. V tu dobu tam, na mých cca 5 let vysílaly strašně divné seriály ( nebo jsem je spíš nebyla schopna pořádně pochopit ). A jediné co mě tam drželo byly opravdu Špionky. Ty tam opravdu kralovaly, jak už jsem četla v jednom z předchozích komentářů. ...Příběh mě bavil, líbily se mi postavy, prostě jsem seriál žrala se vším všudy a nebyla jsem sama. Pamatuji si, že ve školce jsme si všechny holky na tento seriál hrály a vždycky jsme se dohadovaly, kdo bude Clover. Měla jsem doma dokonce i červenou kombinézu a i s holkama venku jsme si na to hrály. Potom začal vycházet i časopis, který jsem si taky párkrát koupila. Postupem času se začaly vymýšlet nové epizody a špionky už chodily na univerzitu, tahle část seriálu mě bavila z všeho nejmíň, a to hlavně proto, že Jetix přehrával dokola ty samé epizody a ještě v nemožném čase, tímto jsem seriál přestala sledovat. A bylo mi to líto, protože tohle byl první seriál, který mě úplně pohltil. Občas jsem se i poté podívala na Jetix, kdy se seriál vysílá a ono se to ke konci vysílalo už jen kolem 3 ráno, takže jsem se na to úplně vykašlala. Špionky nahradila Hannah Montana, W.I.T.C.H. nahradilo Winx, spoustu skvělých seriálů se už přestalo vysílat a Jetix se změnil na Disney Channel. A všechno šlo tímhle do kytek... občas, když si ještě dneska někdy z nudy kanál zapnu, nemůžu uvěřit, jaké kraviny tam vysílají. Jsem ráda, že jsem zrovna já zastihla éru Špionek a když si jednu epizodu pustím dnes, ráda zavzpomínám na staré časy. :) Když si tohle všechno vyložím a napíšu, pak už nemá smysl seriál čímkoli kritizovat a i když to nebylo nějak moc animačně vydařené, mě se to líbilo, proto nemůžu dát jinak, než 4* :) .........a vždycky mě zajímalo, jak by vypadaly Cloveriny vlasy ve skutečnosti :DDD ()

Galerie (1 426)

Zajímavosti (9)

  • Clover znamená v překladu do českého jazyka jetel. (mai)
  • Mimozemšťané v seriálu jsou hodně podobní klasickým šedivákům, jenomže na rozdíl od nich mají špičaté uši, menší oči a zelenou barvu kůže. (Jan.Kanak)
  • Seriál se měl původně vysílat od 3. listopadu 2001 do 1. června 2010, ale začátkem roku 2012 byla oznámena produkce 6. série. (mai)

Reklama

Reklama