Reklama

Reklama

Uhlazený profesor se úspěšně vydává za nájemného zabijáka. Jednou se ale zamiluje do klientky a spustí tak celou lavinu problémů. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (171)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco průměrnýho, možná až podprůměrnýho a možná přiblblýho. A nakonec mě mile překvapila koukatelná, příjemná, celkem originální a sem tam překvapivá krimi se zápletkou, u které jsem se nenudil a takřka jsem nezažil očekávaný pocit trapnosti. Navíc s pěknou kočkou a je to první film, kde mně ten vocas nevadil. # příběh ***hudba *** | humor * | akce * | napětí * | pustil bych si znovu *** ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční komedie? Spíš romantické softporno s několika vtipnými scénami, ve kterém každá scéna trvá o dvě minuty déle, než by ideálně měla. Přišlo mi, že Netflix své natahování tahá už i do stopáže filmů. Linklatera mám rád, ale tady značně přecenil charisma herců a utahané dojení zajímavého nápadu až na drhnoucí dřeň. [Netflix] ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Už od prvých momentov na univerzite je jasné, že Linklater sa nezmenil. To, čo nasleduje, je ale o niečo menej filozofické ako obvykle (ale stále sa "melie a melie", takže žiaden strach), hlavne však ide o oveľa divácky prístupnejší film, než väčšina autorových diel. Keďže som očakával predsa len niečo iné a na film som sa naladil až v jeho druhej polovici, bude nevyhnutné druhé pozretie. Z ústrednej dvojky som hotový nebol, Glen Powell mi príliš nesadol a osobne mám dojem, že by som si Hit Mana viac užil v rotoskopickej podobe. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný feeling a charismatický ústřední pár dělá tuhle komedii  hodně zajímavou. Glen Powell je ve svých rolích zabijáků tvárný a vtipný a  Adria Arjona je kus. Ale zůstane to navzdory fakt originální zápletce v podstatě jen ve fázi konverzačky a i když jsou dialogy nápadité a svižné, čekal jsem nějaké vygradování a ono moc ne. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Linklaterovi ide viac atmosféra (doby) a prierez časom ako kriminálno-komediálna žánrovka, ale bavila ma tá hra s diváckymi očakávaniami (aj keď sa sotva dalo veriť intenzite a rýchlosti toho romániku). Potešila ma cinefilská znalosť hitmanovskej tematiky a prestrihy na noirové klasiky (This Gun for Hire, Murder by Contract) či dokonca štylizované japonské B-čka (A Colt Is My Passport, Branded to Kill). PS: nemôžem si pomôcť, ale viac ako Linklatera mi to pripomínalo takého Soderbergha. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (12)

  • Vo filme je Gary Johnson (Glen Powell) rozvedený - v skutočnosti bol Johnson trikrát rozvedený a podľa Texas Monthly bol väčšinou tichým samotárom, ktorý si užíval svoje mačky a čítal knihy od známych filozofov. (Arsenal83)
  • Netflix získal práva na film za 20 miliónov dolárov. (m.a.t.o.)
  • Skutočný Gary Johnson (Glen Powell) pomáhal pri zatýkaní viac ako 70 ľudí, ktorí hľadali nájomných vrahov (Arsenal83)

Reklama

Reklama