Reklama

Reklama

Uhlazený profesor se úspěšně vydává za nájemného zabijáka. Jednou se ale zamiluje do klientky a spustí tak celou lavinu problémů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (168)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ako písali už viacerí, presne takto si predstavujem pohodový film od netflixu, s vynikajúcou hlavnou dvojkou. Glena mám čim ďalej viac rád, hrá skutočne skvelo a táto úloha kde má meniť charaktere mu šla na výbornú. Čo sa týka Adrie, tak tú mám v hľadáčiku už dlhšie a je to neskutočne krásna žena. Teším sa na jej ďalšie filmy. V žánri rozhodne chýba romantický, nakoľko o tom je väčšina filmu. Akčné ani v najmenšom, takže po zbadaní žánrov môže dôjsť k omylu. Pozerá sa nato skvelo, ubehne to veľmi rýchlo a chémia medzi dvojkou je ušitá na mieru. Na plný ísť nemôžem, to by som sa potreboval viac zasmiať ale inak veľká spokojnosť. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Ty jo a mne to asi bavilo víc než Zabiják od Finchera nebo Fall Guy. A je mi jasný, že si jdu pro nesouhlas, ale Powell úplně někde jinde screen presence než Gosling. Adria Arjona až nepříjemně hot, ona je teď pro mne numero uno. Wonder Woman by mohla urvat. Hrozně ji prospělo, že šla spíš do roli žen odvedle než sex bomb. Film mne bavil podvratnosti, ale taky často nudil. Linklater se opakoval a některé pasáže jsou seriálovým tempem. Ale jako takový malý příjemný zábavný film je to moc fajn. 7,5/10 ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jako nenáročné pokoukání na krásnou Adria Arjona a sympatického Powella je film dostačující, ale jinak rozhodně nejde o nic, co by si zasloužilo větší hype. Komedie film totiž není ani omylem a na to, jak zábavný nápad film nabízí, jsem se nezasmál ani jednou, celkově se drží humorem film dost při zemi a nějaké vtipné sekvence, které by mohly z děje potenciálně vyplynout, tady úplně chybí, takže ve výsledku jde čistě o obyčejný příběh, kdy se normální chlápek omylem zamotá do předstírání, že je hitman a tak nějak se do své “klientky” zamiluje. Akce se nedočkáme, humoru taky ne, ale naštěstí to zachraňuje dostatečně fajn hlavní dvojka, feel-good aura celého filmu a závěrečná “hádka” v bytě, která alespoň trochu stála za to. Koukatelné zcela bez újmy na zdraví, ale dle ohlasů jsem čekal daleko větší, zapamatovatelnější a zábavnější věc. ()

Chewy 

všechny recenze uživatele

Věčně svádějící dezert Adria, stále více objevující se sympaťák Powell jako stereotypní karikatura nájemných vrahů ve fajn netradičním námětu, který se vůbec nevyužije. Tedy pro vývoj děje a postavy naštěstí ano, ale ne tak, aby to odpovídalo místnímu žánrovému vymezení. Do jisté míry a svým způsobem svěží feel-good romanťárna bez vtipu, která si takový hype nezasloužila. I s jinými očekáváními jsem to zvládl bez újmy, 6/10, 3*. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než jsem se k tomu dostal, ale nakonec nelituju. Je to sice míň akční, než jsem čekal, ale to vůbec nevadí. Celá zápletka je vlastně docela originální. O to zajímavější je, že je to podle skutečného člověka. Garry je vysokoškolský profesor, ale přivydělává si na sledovačkách u policie. Jednou dostane možnost jít do akce a úplně ho to pohltí. Se svými znalostmi psychologie se vyžívá v předstírání zabijáků a v usvědčování potenciálních objednavatelů vražd. Jednou se ale zaplete s klientkou a vše se zkomplikuje. Jak blízko se může od předstírání vražd dostat k vraždám samotným? Je tam pár fakt dobrých momentů a Adrii Arjoně to tu neskutečně sekne. :) "Jaký je ten koláč? " ()

Galerie (65)

Zajímavosti (12)

  • Skutočný Gary Johnson, ktorého príbehom je film inšpirovaný, zomrel predčasne počas výroby filmu a nikdy ho nevidel. Režisér Richard Linklater s ním hovoril iba telefonicky a osobne sa s ním nestretol. (m.a.t.o.)
  • Glen Powell povedal, že sa pustil do písania scenára k tomuto filmu len preto, že chcel hrať postavu Gary Johnsona, ktorú by podľa neho nikdy nedostal: "Jedna vec, ktorú si uvedomujete o Hollywoode, je, že vám nikto nikdy nedá rolu, o ktorej ste snívali. Takže si to musíte upiecť sami."  (Arsenal83)

Reklama

Reklama