Reklama

Reklama

VOD (1)

Uhlazený profesor se úspěšně vydává za nájemného zabijáka. Jednou se ale zamiluje do klientky a spustí tak celou lavinu problémů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (168)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční komedie? Spíš romantické softporno s několika vtipnými scénami, ve kterém každá scéna trvá o dvě minuty déle, než by ideálně měla. Přišlo mi, že Netflix své natahování tahá už i do stopáže filmů. Linklatera mám rád, ale tady značně přecenil charisma herců a utahané dojení zajímavého nápadu až na drhnoucí dřeň. [Netflix] ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nepříliš dějově strhující záležitost schizofrenicky rozkročená mezi dvěma žánry, kterou táhne vpřed především sympaťák Glen Powell a krásná Adria Arjona. Snímek Hit Man režiséra Richarda Linklatera se ale vyjma výše zmíněných hereckých atributů nemá bohužel o moc co opřít, jelikož se zde trestuhodně šetří jak akční stránkou, tak i údernými vypointovanými gagy. Najednou je tedy ze začátku poměrně sympatická stopáž podrobena velkému zátěžovému testu, kde jsem byl nechtěným svědkem několika hluchých či přímo zbytečných scén. Ve finále tedy dostaneme fajn průměrnou jednohubku na volné odpoledne, jejíž potenciál ale dalece přesahuje schopnosti i možnosti tvůrců. Škoda. (Netflix) „Think Hitman thoughts.“ ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Akční/komedie? Žádné komické scény, nebo třeskuté fórky či hlášky, tady nenajdete. Akce? O té se spíš jen mluví. To už je tam víc scén se sexuálním podtextem...takže když už, tak romantický/krimi. Nicméně ano, ten příběh baví. Tím, že je dobře vymyšlený. Je to ukecané chytrým způsobem. Velká škoda, že chyběla dynamika a že se střihačské nůžky nerozvášnily o chlup víc. Ty dvě hodiny jsou zbytečně moc. Resp. jinak ... v rukou třeba Tarantina, nebo Coenů, by ten scénář zasvítil i s takovou nadstopáží. Stačilo by trochu víc stylizace, tuhle přidat na expresi, tuhle ubrat, dodat bizarnější postavy a výraznější hudbu... . Dost by se to hodilo i díky závěru, který je poněkud závadný-nedostatečně korektnopokrytecký. V tomto Linklater provedení jsou to lepší 3*. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Hit Man v trailerech dost mátl tělem a celkem se nedivím zklamání těch kteří očekávali třeskutou komedii. Tohle je spíš feel good oddechovka s trochou humoru a špetkou dramatu, která sice není úplně typickou Linklaterovkou, ale i tak zvládné přinést leccos z jeho rukopisu. Hlavní dvojka je sympatická a hlavně Glenn Powell si solidně rozjíždí kariéru…70% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný feeling a charismatický ústřední pár dělá tuhle komedii  hodně zajímavou. Glen Powell je ve svých rolích zabijáků tvárný a vtipný a  Adria Arjona je kus. Ale zůstane to navzdory fakt originální zápletce v podstatě jen ve fázi konverzačky a i když jsou dialogy nápadité a svižné, čekal jsem nějaké vygradování a ono moc ne. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (12)

  • Netflix získal práva na film za 20 miliónov dolárov. (m.a.t.o.)
  • Skutočný Gary Johnson (Glen Powell) pomáhal pri zatýkaní viac ako 70 ľudí, ktorí hľadali nájomných vrahov (Arsenal83)
  • Scenár sa pôvodne odohrával v Houstone, keďže tam skutočný Gary Johnson žil, no kvôli daňovým úľavám sa natáčanie a tým aj príbeh filmu presunul do New Orleans v Louisiane. Natáčalo sa od 4. októbra do 16. novembra 2022. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama