Reklama

Reklama

Fér hra

Trailer 1

VOD (1)

Kvůli nečekanému povýšení v nemilosrdném hedgeovém fondu se jim vztah začne rozpadat pod rukama. A v ohrožení nejsou jenom nedávné zásnuby. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (63)

dopitak 

všechny recenze uživatele

To poslední co bych chtěl poznat, je, jak to chodí v životě wallstreeťáků. Jediným pozitivem je trochu nahoty v podání pohledné Phoebe Dynevor. Nudný film, v němž všichni mluví jako kreténi a nerozumíte anglicky ani slovo, dialogy jsou ztlumené, a když ze zoufalství přepnete do češtiny, nevydržíte víc než pár vět. Konec filmu jen podtrhuje bezradnost, v níž se celý příběh potácí. Upřímně jsem se styděl, když Alden Ehrenreich začal řádit. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

-SPOILER- Nemilosrdný svět peněz a kariery co s přehledem přejede lásku. Zajímavý je na snímku, jak se mu povedlo znázornit dnešní uspěchanou dobu. Jak moc se lidé milují a říkají "ano" a budu s tebou navěky až do smrti, aby se za 14. dní nenáviděli. Myslím, že trefil hřebíček na hlavičku a ani moc nepřeháněl. No ona nastupující generace co vyrostla na videích youtube tak bere i normální svět. Tam jste bud nahoře, nebo dole. Nic mezi neexistuje. Každopádně jsem se královsky bavil. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale každý další thriller se sexuálním podtextem mi chtě nechtě připomíná 50 odstínů šedi. A je těžké ho poté brát nějak vážněji. Přitom zde jindy naprosto zaměnitelný Alden Ehrenreich, a do role se pro svojí krásu naprosto hodící Phoebe Dynevor, hrají jak z partesu. Asi to bude tím prostředím Wall Street. Tam na dobráka nenarazíte, spíše na svini. A mnohdy někde v davu i na dvě svině vedle sebe, což je více pravděpodobnější, než byste kdy tušili. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Wau. Vášeň, kterou film začínal taky i končí, ale úplně v jiném duchu. Určitá bezcitnost a bezohlednost, která je zde stvárněna je úžasná. Bylo to tak "těžké", tak psychicky náročné a obtížné, kdy nejen že "co je v domě není pro mě", ale zároveň i to prostředí práce, ve kterém se to odehrává je hodně náročné. Tenhle film mě dost překvapil a taky dvojice Alden a Phoebe - hodně se mi to líbilo. A ten závěr - jelikož nemám ráda určitý typ konců filmu - tento mě potěšil ;) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ono, druhá polka je rozhodne lepšia ako tá prvá. Nuže, keď je niekto egocentrický debil, ktorý namiesto toho aby sa tešil z tučného bonusu bude robiť do prieku, nič iné si nezaslúži. Ja chápem, cítil krivdu, ale bolo mu povedané, že je kokot. Mal šúchať noháma a robiť to, čo doteraz. Dobre zahraté a scéna v reštike je top. 3 z 5 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Práva na tento film boli predané spoločnosti Netflix za 20 miliónov dolárov. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Srbsku od januára 2022. (Arsenal83)
  • Film byl natočen v srbském Bělehradě v zimě, kdy vrcholila epidemie koronaviru Omicron. Přestože se děj filmu odehrává v New Yorku, natáčelo se v něm pouze dva dny. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama