Reklama

Reklama

Mutt

  • USA Mutt (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento den je pro mladého transsexuála Feňu stále komplikovanější. Během 24 hodin se do jeho života vrátí otec, heterosexuální bývalý přítel a dokonce i třináctiletá nevlastní sestra. Feňa s nimi od své proměny neudržuje kontakt a snaží se zorientovat v nové dynamice těchto starých vztahů a zároveň se potýká s každodenními problémy života. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem myslela ,že pokud lidé jdou do nějaké přeměny,jsou absolutně o ni přesvědčeni.Viz zde slzy kvůli tomu,že Feňu odmítá její bývalý hetero milenec ()

AdamXB-1 

všechny recenze uživatele

Drama, kterému se daří do 24 hodin vměstnat snad všechny obavy čerstvého transsexuála, jejichž řešení autor filmu nemá v plánu přímo nabídnout, takže divák nemusí mít strach z žádného přehnaného mudrovaní o nápravě společnosti (jako mnohdy filmy na podobné téma mají v úmyslu). Spíš jde jen o to, předat v krátkosti malý přehled nových, každodenních problémů, které na případného zájemce o změnu čekají. A ač snímek jako takový nemá ambice sbírat velká uznání a plynulost občas naruší nějaké to filmové klopýtnutí, za svůj debut si mladý režisér pochválit zaslouží. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama