Reklama

Reklama

Mutt

  • USA Mutt (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tento den je pro mladého transsexuála Feňu stále komplikovanější. Během 24 hodin se do jeho života vrátí otec, heterosexuální bývalý přítel a dokonce i třináctiletá nevlastní sestra. Feňa s nimi od své proměny neudržuje kontakt a snaží se zorientovat v nové dynamice těchto starých vztahů a zároveň se potýká s každodenními problémy života. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

AdamXB-1 

všechny recenze uživatele

Drama, kterému se daří do 24 hodin vměstnat snad všechny obavy čerstvého transsexuála, jejichž řešení autor filmu nemá v plánu přímo nabídnout, takže divák nemusí mít strach z žádného přehnaného mudrovaní o nápravě společnosti (jako mnohdy filmy na podobné téma mají v úmyslu). Spíš jde jen o to, předat v krátkosti malý přehled nových, každodenních problémů, které na případného zájemce o změnu čekají. A ač snímek jako takový nemá ambice sbírat velká uznání a plynulost občas naruší nějaké to filmové klopýtnutí, za svůj debut si mladý režisér pochválit zaslouží. ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem myslela ,že pokud lidé jdou do nějaké přeměny,jsou absolutně o ni přesvědčeni.Viz zde slzy kvůli tomu,že Feňu odmítá její bývalý hetero milenec ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama