Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pátrání po zmizelé Annie pokračuje. Birger i Mia začínají tušit, že Annie neodešla do lesů bezdůvodně. V létě 1973 se vracíme k otřesené Annie, která nahlásila na policii nález dvou zavražděných turistů ve stanu na břehu řeky Lober. Policisté trvají na tom, aby těla na místě činu znovu identifikovala a Annie ohledně celé věci vyslýchají. V Černé vodě se konečně objevuje Dan, aby Annie s dcerou odvezl do lesní komunity. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že bude komunita parta ezo - eko maniaků, to se dalo čekat, ale bohužel to filmařsky neni nic moc nového, a nezachrání to ani krajina, ve které bivakují. Je jasný, že tvůrci pracují s konceptem, že všichni jsou nějak divný, aby mohli být jakože podezřelý z vražd, tedy klasický Twin Peaks námět, kdy v hlavní roli máme samotné prostředí, které je sice na pohled fajn, ale z hlediska postav bohužel nezajímavé. P.S: To jakej rodič začne sexovat metr od své dcery???? ()

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda bohužel akcentovala motivy, jež mně jako divákovi natěšenému na severskou krimi nepřinesly nic - všude je daleko, pořád někdo chodí lesem - holínky - všichni se chovají zvláštně - úhoř, ryby, rybářské boudy - sokol není stěhovavý ale stíhavý... To opravdu sdělné by se vešlo do 15 minut. Nebo je opravdu důležité vědět, že musím jít od auta 55 minut v holínkách, že musím převézt do Norska úhoře živého, že musím rozpoznat dravce? Možná jo, nechám se překvapit. Temný, barevně utlumený vizuál, krásná hudba. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama